“EVO ŠTA SE DEŠAVA IZMEĐU SANDRE I DEJANA” NASTAO MUK ZA CRNIM STOLOM: Pokušala se pravdati, SADA JE SVE JASNO (VIDEO)

Fran Pujas je sljedeći dobio riječ.

Sandra i Đedović na prvom mjestu, glupo je i komentarisati. Đedović je posvećen svemu čega se dohvati, to nikada nisam vidio, Rešićeva čisti za nama svaki dan. Oni su naravno i prvo i drugo mjesto, treće mjest je Anđela prema Mateji – rekao je Fran.

Naravno Mića, Sandra koja je uvijek za sve i psvećena je i meni i drugima. Nismo u nekim odnosimja sada, ali sam iskren. Na trećem mjestu je Karić koji vodi računa o nama i našim frizurama – rekao je Zola.

Prvo mjesto je naravno Matora koja skida zvijezde sa neba svima koje voli. Krle koji je toliko posvećen prijatelj i naravno Sandra Rešić koja je sve vrijeme bila uz Dejana – navela je Aleks Nikolić.

Sviđa mi se sve što ste rekli. Meni se dopada kategorizacija koju je naveo Anđelo. Matora, Mensur i Dino su ljudi koji nisu odustali od sebe i rada na sebi – rekao je Mateja.

Spomenula bih glavnu posvećenost ulizivanja, ozbiljna kategorija. Dino ovaj ljigavac prednjači u tome. Đole Kralj koji takođe leluja – rekla je Irma.

Ma šta ti hoćeš dro*o, d*okardaro – šalio se Kralj.

Hajde da pričamo o onome o čemu treba da se priča. Ruku na srce, posvećen si onima koji dolaze kod tebe i kukaju. Bez obzira na našu relaciju, zaista želim da budem realna. Mića je neka druga priča, on to malo selektivnije radi. Filip u poslednje vreme je toliko posvećen Dalili i mnogo mi je drago to da vidim. Đedović voli da digne i da savetuje ljude i jako je posesivan kada sam ja u pitanju i to mji je mnogo slatko. Redšićeva prema Dejanu, ali to je za mene ogromna slabost, iako to negira – navela je Irma.

Ja sam to javno rekla za stolom! Rekla sam da sam slaba na njega, Đedovića i Matoru, koliko god da sam umorna ili nikakva za njih bih uvijek sve uradila, nemoj ti meni da ke*aš – brecnula se Sandra.

To kod mene ne prolazi, ja sam svjesna svega, to je drugačija posvećenost od svih, ja nisam budala. Ruku na srce i Gruja je posvećen bio Mimi jako. Matora naravno, ona je bik a ja volim bikove. Ti si lojalni hedonista. Ja sam osetila tvoju ljubav – dodala je Irma.