HAOS ZA CRNIM STOLOM! SKOČIO NA DALILU NAKON NJENIH RIJEČI: Neće više da šuti Filip skočio da je odbrani

Nastavljaju se sukobi za crnim stolom.

U toku je porodični zadatak na kome zadrugari biraju osobu koja jedno misli, drugo radi, a treće govori. Reč je dobila Dalila Dragojević.

Neću se voditi domino sistemom kao većina. Što se tiče Ša i Tare već sam rekla koliko je to bolestan odnos i nema potrebe da pričam ponovo. Mislim da ovdje niko nije izuzetak i da su svi govorili jedno a radili drugo, samo što to prećutkujete. Ja sam neko ko uvijek radi sve kako želi, nisam promišljena, ali to sam ja. Nisam kao vi, dvolični i isfolirani, gadite mi se… Ja sam bar uvijek radila i živjela kako sam hjtela. Navešću Dina, koji svakako jedno govori a drugo radi, svjedoci smo… Na drugom mjestu je Janjuš, a treće mjesto je Miki… – navela je Dalila.
Obrazloži mi, molim te – ustao je Janjuš.
Hoću, dvoličan si mnogo i ne govoriš ni pola onoga što misliš. Mislim da nemaš hrabrosti ni za šta. Ono što sam ja uradila ti si već prošče sezone. Mislim da si suzdržan u svemu, a ovamo se miješaš u tuđe veze. Navodno te ni jedna djevojka ne zanima, a samo trčiš i ideš… – govorila je Dragojevićka.
Sramoto ljudskog roda, sram te bilo! – vikao je Janjuš.
Naravno, miješao si se i u mooju vezu, pa mi se kao izvinjavaš, pa ti je kao žao što spominješ, a svuda te ima. Takođe i u ostale veze – započela je Dalila.
Ti si najkavrnija osoba koju sam u životu video. Sramoto, stidi se! Braniš bivšeg muža – urlao je Janjuš.

Vjeruj mi da je ispravnije ovo što je ona rekla, jer to govore i ostali ali sada licemjerno ćute. Evo, ja ti kažem, prijateljski, svi to govore, 90% kuće to govori – ubacio se Filip.
Smješno je da ispada da se on miješao u tvoju i Majinu vezu – dobacio je Đedović.
Meni je drago da sam uvijek iskrena i direktna, pa makar mi Janjuš rekao da sam sramota – vikala je Dalila.Ma, mene boli ku*ac za sve vas i o kakvim parovima ti pričaš – dodao je košarkaš.

Od prije neki dan je počela da me pecka i tvrdila je da ja tebe branim – pokušao je da nastavi Janjuš.
Svi ćute, samo ja govorim šta mislim – vikala je Dragojevićka.
A ko to ćuti, kome šta treba da kaže? – dodao je Karić.
Prvih petnaest danas sam se sprdao sa svima, nakon toga 4 mjeseca sam proveo sa Sandrom, nisam pričao sa drugima. Ako ćemo tako, ko je ovdje u vezi uopšte? – rekao je košarkaš.
Ovo što sam ja rekla svi govore ali ćute radi nekog svog mira – dodala je Dalila.

Meni nije normalno da djevojka dozvoli da joj dobacuje bivši dečko, dok je u drugoj vezi. Nije mi normalno! Njegovo je da proba, djevojka treba da kaže ‘ma*š bre u pi*ku materinu’ – rekao je Đedović.
Naravno, meni nije normalno da mi djevojka razgovara sa bivšim dečkom o ana*nim otvorima, nemojte posle da se čudite zašto vam djevojke završavaju sa tim momcima – viknuo je Car.
Djevojka je kriva ako to dozvoli – dodao je Mensur.
Ja mogu da se šalim, ali neka mi neko kaže da mu smeta. Ja sam ovde da se šalim, nemam šta drugo da radim.