ISPLIVAO VIDEO – CAR JE U DOGOVORU SA PRODUKCIJOM, ONA JE SVE VIDJELA? Bio je kod kapije, evo šta se tad desilo

Viktorija Mitrović je nedavno pokušala da napusti Zadrugu, te je preskočila ogradu, ali je vraćena nakon jednog dana.

Mitorvićeva je otkrila da je imala problem sa djetetom, te da je zato morala da napusti rijaliti, o čemu je pričala zadrugarima.

Međutim , kada je pričala sa zadrugarima, gdje je bio i Filip Car, došlo je do sukoba, kada je zadrugarka rekla da je videla Filipa Cara kod kapije, te ga optužila d aima dogovor, ali ne sa produkcijom, kako se vadila kasnije, nego da igra igru u rijalitiju:

– Dobro, hajde nisam ništa rekla, ovde ljudi ulaze izlaze, dobijaju informacije o varanjima, rijaliti priče, e pustite me – rekla je Viktorija.

– Ja kad sam imao četiri, pet sr**a, sedeo sam sa obezbeđenjem sam, niti sam dobio telefon, niti da koga vidim, niti ijednu informaciju – rekao je Filip.

– Pa je l’ sam ja to rekla? – rekla je Viki.

– Pa meni sad to može pasti na pamet – dodao je Car.

– Pa znaš šta meni sad može pasti na pamet, da si u dogovoru sa produkcijom, da igraš rijaliti priču, da sam te ja videla kad si izašao u emisiju da si stajao kod vrata, da si u tajnom dogovoru – govorila je Viktorija.

– Je l’ svesna ona šta priča? Je l’ si svesna Viki šta pričaš? Da je on u tajnom dogovoru sa produkcijom – rekla joj je Miljana.

– Ne, da je ovde u tajnom dogovoru – odgovorila je Mitrovićeva.

– Pa onda si čula da sam molio da mi srede doktora, d aidem kod lekara – rekao je Filip.

– Ne, to nije bilo tad, ja sam samo prolazila, imao si napad panike, tamo iza kapije – nastavila je Viktorija.