“KAD POGLEDA U DALILU NIJE MU DOBRO” MENSUR OTKRIO DETALJE KOJE KAMERA NIJE USPJELA SNIMITI: Nastao haos u Bijeloj kući

Emisija Pitanja novinara je i dalje u toku, a predstavnici sedme sile su nastavili sa raskrinkavanjem ukućana Bele kuće.

Da li si srećan sada što su se posvađali Dejan i Aleks? – pitala je novinarka.

Ne, ne, ne i ne! Lijepo sam rekao Aleks, da ako joj je stalo do veze, nema potrebe da govore ko je u pravu a ko nije! Veza treba da svetinja, a ko je kriv koga boli ku*ac! Sada lupeta gluposti, kako ga mi branimo jer je navodno favorit, to su gluposti neviđene! Ona je ta koja igra rijaliti! – urlao je Mića.

Ja sam emotivno nestabilna, ali sam za rijaliti tata – mata – viknula je Miljana.

Evo i ona igra rijaliti da se razumijemo – nastavio je sa urlanjem pevač.
Prvo mesto ili ništa – smijala se Kuliićeva.

Ova iz kolica skače kao oparena jer je boli ono što kažem! – urlao je Lepi Mića.

Razumem ja Aleksandru na neki način. Ne može ona da se isključi na dugme i da racionalno razmišlja ako voli. To su prirodne stvari – rekla je Kulićeva.

Ja kada sam sumnjao u Dalilu ja sam je ostavio – dodao je Car.

Ali tebe niko nije napadao! Mićo, zašto njemu nisi nešto rekao? – nastavila je Miljana.
Ako se neko svađao sa njim ja sam! – pravdao se pevač.

To što sam ja u ljubavi luda, to ne znači da ne vidim neke stvari. Odličan sam posmatrač i dijagnostičar! Dejan i Dalila su bili pet godina u braku, nakon raskida pomirio se sa njom čim mu je prišla, sve smo to videli! Opravdavam Aleksandrinu sumnju, jer smo videli koliko puta je bio kontradiktoran! Možda on i jeste zaljubljen, ali ipak je bio toliko sa njom u braku! Kod Dalile se jasno vidi da ne oseća ništa prema njemu, ne mogu da verujem da sam na Dalilinoj strani, ali je tako! Jasno se vidi njena ljubav prema Filipu i hladnokrvnost prema Dragojeviću! Kod njega je to diskutabilno i zato Aleks sumnja! – vikala je Miljana

Ovde se radi o stvarima koje su logične a kojima se malo govori. Jasno mi je da Mića ne cijeni svoje prijatelje, to smo vidjeli – započeo je Mensur.

Mensur je neko ko svoj odnos nije završio kako treba! Ona našla dečka on patio, sad vuče repove! Ja sam sa Daliliom imao šta sma imao, rastavio se ovdje i sve smo riješili! Mensur nije sa Minom završio jer nije ni pričao! Dalila i ja se ne gledamo, a on se očijuka sa Minom! – govorio je Dejan.

Ali kada je vidiš prevrne ti se utroba! Vidimo svi kako izgledaš kada je pogledaš, druže! Promjijeni ti se faca! Sve smo vidjeli! Ja sam rekao da je ne volim i da nikada neću biti sa njom, ti bi se sa njom pomirio na keca, ali ne možeš – nastavio je Ajdarpašić.

Ja nikada nisam rekao da sumnjam! Da li me je neko čuo? Imam i ja prava na to alai to ne radim! – vikao je Dragojević.