Kristina se oglasila prvi put nakon velikog gubitka: Objavila ovu poruku i izazvala lavinu komentara

Pokušava da pronađe snagu.

Kristina Spalević nakon što je izgubila bebu, prvi put se oglasila i jednim komentarom iznenadila sve njene pratioce na Instagramu.

Kristina Spalević, djevojka i izabranica bivšeg zadrugara Kristijana Golubovića pre nekoliko dana izgubila je bebu, a kako je on objasnio, srce je samo prestalo da kuca. Kristina se nakon toga nije oglašavala, jer je teško podnijela cijelu situaciju. Međutim, Kristijan je u medijima pričao kako je došlo do ove tragične vesti i kako su se osjećali nakon što su saznali da neće postati roditelji.

– Ne mogu da vjerujem šta nam se dešava. Tužni smo i plačemo oboje. Kristina samo leži i ne želi da ustane iz kreveta. Ona je dobila koronavirus zbog čega joj je trudnoća postala visokorizična. Doktori su odmah rekli da su male šanse da se održi jer je rana trudnoća u pitanju. Kada je prokrvarila, uradili smo trudnički hormon beta HCG i videli da je počeo da opada – rekao je Kristijan.

Nakon toga su se oboje povukli iz javnosti, sve do sada. Spalevićeva je odlučila da stane na noge i da se povrati u život nakon teškog perioda, te se obratila svima fotografijom na Instagram profilu. Naime, Kristina je objavila selfi iz ogledala, a onda je jednom rečenicom na engleskom pokrenula lavinu komentara.

– Osoba u ogledalu je vaša jedina konkurencija – napisala je Kristina.