Matejev otac zaplakao u jutarnjem programu: Uvjeren sam 100 %, on je izašao iz lokala i negdje je htio otići, nije trčao a da nije znao gdje ide

Matejev otac zaplakao u jutarnjem programu: Uvjeren sam 100 %, on je izašao iz lokala i negdje je htio otići, nije trčao a da nije znao gdje ide

Nenad smatra da je on znao kuda želi da ode kada je izašao iz lokala

Danas je deveti dan potrage za nestalim Matejem Perišem (27), koji je nestao u noći 31. decembra u Beton hali u Beogradu.

– Nema ništa novo. Situacija je takva, kako mi je bilo rečeno na Badnji dan, potraga se nastavlja. Hvala svakom policajcu. Potraga ide svojim putem, neke dileme se otklanjaju. One informacije koje svi očekujemo, nažalost nema – rekao je Nenad Periš, otac Mateja Periša za Prvu TV.

Otac Mateja smatra da je on znao kuda želi da ode kada je izašao iz lokala.

– Ono što ja mislim, to promišljam sa 100 strana. Uvjeren sam 100 odsto, on je izašao iz lokala i negdje je htio otići, nije trčao a da nije znao gdje ide. Kad je vidio taksi, napravio je pokret rukom da zaustavi. Šteta sto taj taksi nije bio slobodan. Da je ušao, rekao bi mu odvezite me na tu i tu adresu, ali to možda nećemo nikad saznati – naveo je otac, drhtavim glasom, u suzama.

Kako je naveo, Matejevi drugovi su mu reki da ne čita novine, jer ima mnogo laži.

– Daj Bože da su privremeno izgubili svog prijatelja od 1. razreda osnovne skole. Kažu mi da ne čitam informacije i objave, pratim samo MUP Srbije. Njegovi drugovi su mi rekli da ima mnogo laži. Oni su sad dobili koronu, razboleli se. Mateju je ovo bio prvi put da je došao u Beograd, ne poznaje grad. Možda je znao nešto iz priče, ali nije poznavao grad – istakao je Periš.

Periš ne gubi nadu da će sina pronaći i ne želi da ode iz Beograda dok se to ne desi.

– A gdje da idem, gdje ću…? Božić je, treba se nadati. Ja se nadam i ostajem tu – rekao je Periš.

Izvor:Objektiv.rs