MENSUR DOBIO POZIV SA PORODICOM: Evo šta su mu rekli za MILICU, HAOS TEK SLIJED

Da li će poslušati njene savjete?

Drvo mudrosti pozvalo je Mensura Ajdarpašića u Rajski vrt.

-Šta ima novo, Mensure? Šta bi ti sad volio? – pitalo je Drvo.

-Ništa specijalno, sve standardno. Nisam razmišljao, pretpostavljam da će se desiti poziv, prošli put kad sam bio, bio sam tim povodom

-Da li imaš 1000 dinara za poziv? – dodalo je Drvo.

-Pronaći ću ih – rekao je Mensur.

-Alma je. Sve ćeš do groba da nas dovedeš. Šta to radiš neku noć? Gde su granice tvog ponašanja? Volim te kao sina, svjedok si. Sve što ti kaže mala je laž, to je zlo od djeteta. Najveće zlo si doveo u krevet. Sve što je Mina rekla je tačmo, molili smo je da se pomiri, jedina je imala pristup. Sve ti je smješteno od Tomovića, pa da ti dođe u krevet. Zar možeš da budeš toliko navan? Mina te je branila šakom i kapom, sramota je da se tako ponašaš prema njoj. Išla je po emisijama, branila te je, bruka je i sramota to što radiš. Nemoj da praviš sebi teorije zavere. Ko god se približi, manipuliše sa tobom i da nemaš kontakt. Pozdravili su te Ardfjan i majka. Ardijan je rekao da taq mala za sve vremena prestane da ga uzima u svoja glibava usta i vašu majku. Majka ti je rekla posle razgovora da odmah napustiš krevet. Ja sam ti druga majka, znaš koliko sam se dala za tebe. Ti si postao predmet sprdnjeq – pričača je ona.

-Nema veze, neka se sprdaju. Mene to ne zanima – dodao je Mensur.

-Ko si ti? – pitala je Alma

-O ovome smo mogli da pričamo po izlasku – rekao je Mensur.

-Pripremi se da istinu podneseš muški, to ti mogu kao savjet dati. Sedam mjeseci glumiš bebisitera, nekoga prevaspitavaš i daješ akcenat. Vas dvoje imate različite vrednost. Za njenu majku je normalno da djevojka sa 13 godina ima se*ualne odnose. Kad vidiš njene slike sa 14 godina, biće ti zlo. To više niko ne može da gleda. Provedi tri dana sam, razmisli o svemu, ne treba da se vezuješ ljubavno – nastavila je Alma.

-Ja najbolje znam kako je meni. Htio sam sve da rešim po izlasku, ovim što radimo stvaram pritisak. Ovo je još jedna veza, možda sam pogriješio, možda je ona. Ja sam čist, ne smatram da laže mene, laže sebe. Po izlasku sam rekao da ću da riješim sa vama – pričao je Mensur.