MENSUR U POTPUNOM BUNILU NAKON RAZGOVORA SA PORODICOM: Evo šta će uraditi sa Milicom, ovo mu je sljedeći korak

Idalje pod utiskom!

Mensur Ajdarpašić ovoga jutra sumira utiske telefonskog razgovora sa kućnom prijateljicom Almom, koja je kako je naveo kao njegova druga majka. Alma nije štedjela riječi ni jednog trenutka što je njega dovelo do ludila i do surovog šamara realnosti. U dvorištu, porazgovarao je sa Nevenom Savićem i MC Aleks i otvorio dušu povodom poziva koji ga je potpuno ‘polupao’.

-Mensure, šta je to bilo, neke slike i šta još? – pitala je Nevena.

-MA šta znam, Bog sa tobom… Nemam pojma, ima svega. Šta mi to sad treba… Rekla mi je da je istina sve što je Mina rekla… Ja sam sad loše, razvaljen sam pa razvaljen, isti ku*ac. Malo su grubo to, dali su mi ultimatume… Ona je samo jedna devojka, mlada, sa kojom sam u vezi Okej, jasno mi je. Svađamo se pa se svađamo, jeste nezdravo… Ali sad to tako, nije život ili smrt u pitanju – govorio je Mensur.

-Ne znam šta da ti kažem, žao mi je – dodala je MC Aleks.

-Razmišlkjam šta da radim… Malo sam u nezgodnoj situaciji… Sad treba svima da udovoljim – nastavio je.

-Razmijem da ti je teško, ima tu emocija… Pokušali su samo da te osveste, da ti kiažu da nije za tebe, to i ti znaš, nisi ti glup – dodala je Aleks.

-Za mnoge stvari se slažem, ali hajde ti sve realizuj u prostoru gdje si polupan – rekao je Ajdarpašić.

-Kad krene pritisak sa pitanjima… Ali da nije dobro, nije dobro. Na kraju krajeva, živiš u Baru, da se razumemo u startu to neće uspjeti – izjavila je Bajićeva.

-Kao da moram ja sad, sve to odjednom… Razumiješ… Treba malo da razmislim, ne mogu tek tako da napravim promjenu – nastavio je.