MLADENCI DOBILI POKLON OD TETKE, A OTVORILI GA 9 GODINA POSLIJE: Evo šta su zatekli unutra, NISU MOGLI DA VJERUJU

Kathy i Brandon su bili u braku 9 godina i još uvijek nisu otvorili jedan poklon sa vjenčanja. Poklon je došao u bijeloj kutiji i držali su ga u polici u svojoj sobi. Tetka Alison im ga je poklonila i na kartici je pisalo da ga ne otvaraju do njihog prvog neslaganja.

Naravno da su se često dvoumili i da su razmišljali o tome šta bi moglo biti unutra, ali su ipak ispunili svoje obećanje.

Jednu noć su stavili djecu u krevet i uz vino pričali o tome šta će kupiti kao poklon za jedno vjenčanje. Sjetili su se koji poklon je ostavio najviše traga na njih i shvatili su da poklon koji im najviše znači stoji neotvoren u njihovoj sobi.

Promijenio je čak i tri kuće i nisu ga željeli otvoriti.

Te noći su odlučili da je vrijeme da saznaju šta je unutra. Unutra su bile dvije porukice napisane rukom, jedna za Kathy, jedna za Brandona i nešto novca.

Porukica za Kathy je bila da ode i kupi pizzu ili škampe ili nešto što oboje vole, a za Brandona da kupi cvijeće i bocu vina.

Unutra je također bila i kristalna vazna, dvije kristalne čaše za vino, sapun za kupku, losion, a sve je to bilo namijenjeno kako bi oni riješili svoje nesuglasice. Ovo je zaista jedan od najljepših mogućih poklona.