NOVI LJUBAVNI TROUGAO! EVO KO JE ZALJUBLJEN U DEJANA: Aleks u šoku

Grujićeva joj odbrusila!

Naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić je pročitala Dejanu Dragojeviću.

Koliko te je iznerviralo kada te je Aleks nazvala “Džeki”?

-Iznerviralo me je, izbacio sam je iz budžeta. Krenula je da bude bezobrazna, ja sam otišao na cigaretu, krenula je da bude bezobraznija i onda mi krenula: “Tiho, tiho”, onim tonom da me iznervira. Nisam hteo ni u prodavnicu da idem. Sad će ona zbog sitnice da se raspravlja sa mnom, a imali smo savršen dan. Pokvari nam se dan jer ona ima teoriju u glavi, ako kažem da, onda što da, ako ne onda što ne. Poslije smo se pomirili – rekao je Dejan.

-Sanja je dala Dejanu veliki budžet i pričala hvalospeve, meni je dala mali i rekla da joj Dejan daje sve, a to ne bi bilo da ja nisam krenula da se družim sa njom. Ja mislim da se Sanji Dejan dopada, on je rekao da nije i onda se kvarno nasmiješio – istakla je Aleks.

-Mene zanima zašto Džeki? – pitao je Miki.

-Zbog Miljane, raspravljala se njim i rekla mu to. Sanja je sa mnom bolja nego sa njim, rekla sam svašta, ali šta je tu je, ja sam takva, kad se iznerviram, svašta može da se čuje iz mojih usta. Jeste ružno, ali to sam ja, šta je tu je – dodala je Nikolićeva.

-Mislim da me je Aleks prisluškivala kod Drveta mudrosti, drugo objašnjenje nemam… Ovo su gluposti. Ja sam računala da su oni zajedno, to se računa kao dva srednja, rekla sam joj lijepe riječi. Meni je Dejan više davao kad nije bio sa njom u vezi, i meni i Deniz je pomagao. U toku podjele budžeta sam rekla da sam čula i najgore i najbolje mišljenje o sebi. Nije mi ništa strašno izrekao što mi nisu drugi, a opet mi je učinio više nego drugi. Na njoj je da razmišlja da li sam zaljubljena, na meni je da kažem šta osjećam. Ako je neko zaslužio veliki budžet, to je on – ustala je Sanja.