ODIJEKNULA VIJEST DA JE DALILIN BABO U BOLNICI, U LOŠEM STANJU: Oglasila se njena majka, “Čula sam se s Husom..”

Kao bomba odjeknula je vijest da je Huso Mujić u bolnici i da je u teškom stanju. Tim povodom oglasila se Emina koja je istakla da je sve to velika laž.

– Čula sam se sa Husom i nije istina da je toliko loše kako pišu. Nemoguće koliko laži iznose o Dalili, a sad vidim i ovo za Husu! – započela je Emina pa dodala:

– Za mene lično je sve postalo bezveze i vjeruj da nemam volje više ni da gledam! Postali su dosadni svi do jednog i sve im se vrti u krug! Što se lično tiče Dalile i Dejana ja ćekam kraj i nadam se da ce Dalila i Deki zajedno da se vrate kući. Ispred njih su još ova tri mjeseca, a to je dug period i može svašta da se izdešava. Vidim da su većina njih već pripremaju za finale i sve će dati samo da isplivaju na vrh! Dalili kad bih mogla poručila bih da malo povede računa o sebi i da ne daje na značaju nebitnim osobama. Ne sme da sluša nikog sem sebe. Ne može nju Filip zbog svojih konflikata koje ima sa pojedinim učesnicima da je sprečava da ona priča onako kako vidi i kako bi rekla svoje misljenje – rekla je bijesna Emina i dodala:

– Filip misli da može manipulisati Dalilom i optuživati je za sve, ja mu poručujem da neće moći i da ja pomno pratim sve! Posvađao se sa svima pa sad mu kao Dalila dobra i kao on voli Dalilu, ma dajte molim vas!!! Dalila mu je samo sad odbrambeni stub od mnogih u kući da ga ne napadaju jer Dalila je jača od njega u svakom segmentu i više slušaju i uvažavaju Dalilu i njeno mišljenje nego njega budalu. Dalila kad bi mene pitala treba da ide sama ova tri mjeseca i ona to moze! Nervira me kad plače i pravi od sebe jadnicu i kao plaši se da će je Filip ostaviti! Nervira me što ne pravi sebi da jede i sto se ne posveti samo sebi!!! Niko joj ne treba ovo vrijeme – rekla je ona za Kurir.