OGLASILA SE DALILINA I DEJANOVA VJENČANA KUMA: Otkrila šta je Dalila uradila na dan vjenčanja, šok u studiju – NAJVEĆA TAJNA OTKRIVENA

Gordana Vasić gostovala je sa suprugom na Red televiziji i tom prilikom opisala sve što se događalo na vjenčanju rijaliti para Dalile i Dejana Dragojevića, a njene izjave šokirale su sve, piše Informer.rs.

 – Dalilina kuma najprije je istakla da je bila šokirana činjenicom da ju je Dalila pozvala za kumu jer nisu bile prijateljice, već joj je Gordana bila podrška tokom učešća u prethodnom rijalitiju. Takođe, Dalili su bolje prijateljice bile čak i Tijana Ajfon i Jelena Krunić, prenosi emisija “Ne gledam ti ja to” na RED tv. Gordanin suprug Ranko misli da je Dalila baš izabrala Gordanu jer nije osoba iz javnog života i da je neće razotkriti za šaku dodatne popularnosti, kao što je Gordana rekla da je Dalila sumnjala da bi Tijana i Jelena bile kadre.

523463-gordana123-iff

Foto: Red tv printscreen

Gordana je podijelila informaciju da je odnos Dalile i Dejana bio takav da je sve i uvijek bilo po njenom. Fanovi su bili ti koji su praktično izdržavali bračni par Dragojević i da se oboje nisu libili da traže novac kojim su fanovi finansirali njihovu ljubav i lagodniji život. Dalila je bila ta koja je zahtevala da se porodicama ne kaže da će doći do vjenčanja i na venčanju su bili prisutni samo kumovi i nakon ceremonije – novinari. Činjenica koja je šokirala sve u studiju je to da je Dalila tražila od Goce tačno šta da joj kupi kao poklon za vjenčanje, da bi nakon ceremonije umjesto kao što je obećala povedu kumove na ručak – tražila Gordani da izvadi poklone iz gepeka (auto za psa Tedija, buket od 25 ruža sa biserima i 200 evra) i nakon što ih je dobila, poručila je kumovima da se razilaze.

Gordana je potpuno ostala šokirana, jer to nikako nije očekivala od Dalile, dhevojke sa kojom se poistovetila i koju je redovno, kao njena podrška, finansijski pomagala. Gordana je prokomentarisala da Dalila nema srama, a dodatno je šokirala sve u studiju činjenicom da je Gordana kumu Dalilu poslhednji put u životu vidhela na Dalilinoj i Dejanovoj svadbi.