OGLASILA SE DALILINA RODICA – EVO ŠTA JE OTKRILA O DEJANU: “Taj isti Dejan je namjerno…”

UZadruzi se desio brutalan sukob Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naime, Caru je zasmetalo Dalilino ponašanje u tokom žurke jer mu nije posvetila dovoljno pažnje, pa su se njih dvoje posvađali.

Tim povodom oglasila se Dalilina rođaka koja je bila vidno nervozna zbog cijele situacije koja se desila. Prokomentarisala je Dalilin sukob sa Carem, ali i odnos sa Dejanom:

– Ono stvarno ne bih komentarisala, jednostavno al*ohol je učinio svoje. Ubijeđena sam da je neko rekao Filipu nešto protiv Dalile i da je on zato onako reagovao. Znam ja svoju rođaku, ona je Cara baš zavoljela, ali i on nju. Imaju strah da ne izgube jedno drugo, i zbog toga prave taj nevidljivi zid da se totalno prepuste jedno drugom. Plaše se da će biti povrijeđeni, ali ja znam da neće. Zaboraviće se sve sukobe a njihova ljubav će pobijediti sve dušebrižnike! – prokomentarisala nam je Dalilina rođaka sinoćni sukob Dalile i Cara.

– Ja ne mogu da vjerujem šta se dešava tamo. To je sve maslo Dragojevića, oni su je upropastili. Dejan je namjerno provocira pa joj pravi problem sa Filipom, a da ne pominjemo to da je isti taj Dejan namjerno ušao u vezu sa onom Aleksandrom da bi napakostio i Dalili i Caru. Sramota! Sve bih dala da mogu da sklonim nju i Filipa da budu sami i da uživaju u njihovoj ljubavi – rekla je Dalilina rođaka.