OGLASIO SE STEFAN MIHIĆ 7 DANA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Otkrio šok tajnu, “PROLAZIM KROZ NIKAD TEŽI PERIOD”

Dojučerašnji zadrugar Stefan Mihić, prema sopstvenom prizanju, prolazi kroz pravi pakao otkad je diskvalifikovan iz pete sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”.

– Kroz nikad teži životni period prolazim. Sedmi dan mi se niko od produkcije ne javlja, iako sam posustao sasvim misleći da će biti dobri ljudi i javiti se, ali nažalost ni garderobu neće da mi vrate. Sve se nadam i tješim, ali džaba – poručio je Stefan putem Instagrama.

Ipak, sve one koji ga prate nije naročito začudila ovakav stav produkcije budući da je poznato da Mihić danima unazad najavljuje tužbu protiv njih zbog, kako je istakao, obezbjeđenja koje mu je nanijelo tjelesne povrede zbog kojih je završio u Urgentnom centru.

Isto tako, na njegovim storijima je danima unazad moguće bilo pročitati poziv svim pratiocima da dostave video zapise koji potvrđuju njegovu priču o nasilju kako bi imao dovoljno dokaznog materijala za sud.

Šta se tačno dogodilo u međuvremenu, odnosno zbog čega je Stefan naprasno promijenio stav i počeo da upućuje pozive produkciji, još uvijek nije poznato