OTROV IZ PLUĆA NESTAJE ZA SAMO 72 SATA: Obavezno Se Preporučuje Pušačima Da Ga Konzumiraju Barem Dvije Sedmice…

Obavezno se preporučuje pušačima…

Konzumirajte ovaj super prirodni lijek barem dvije sedmice:

Svi znamo koliko je duhan štetan i kakav učinak ima na ljudski organizam, te da trebamo što prije riješiti se te loše navike, od koje pati mnogo osoba.

Ako niste dovoljno istražili o cigaretama, mislim da je zaista vrijeme da to i uradite, odnosno da ispitate kakvi otrovi se sve u njima nalaze, te da upravo zbog njih vi postaje ovisni o cigaretama.

Ne želiš da se zamaraš pravljenjemKlikni ovdje da kupiš gotov proizvod sa instituta Vinis!

Sa pušenjem možete jedino prestati ako zaista imate ogromnu želju i budete poprilično uporni.

Počnite da vodite računa o zdravim navikama u životu, konzumirajte isključivo zdravu hranu, počnite više da se krećete, vježbate, odnosno da budete fizički aktivniji.

Veoma je bitno da se što više trudite, a ne da poslije nekog vremena počnete odustajati:

Cigarete negativno djeluju na ljudsko zdravlje , ali isto tako izazivaju i negativa učinak na kožu i zube koji poslije nekog vremena postaju žućkasti! Osim toga, vaše tijelo počinje brže i lakše da stari!

Ono što vam još može pomoći da očistite pluća i da lakše prestanete pušiti, jeste ovaj prirodni lijek.

Ovaj lijek će ubiti i kancerogene ćelije te ojačati imunitet.

Med,

Potrebni sastojci:

– 400g bijelog luka

– 400g meda

– malo đumbira (od 2cm do 3cm)

– dvije kašike kurkume u prahu

– malo limuna (sok od pola limuna)

– 1 litar vode

Tekst se nastavlja ispod oglasa/Sponsored ads:

Kurkuma, Med,

Priprema:

Stavite vodu da kuha i onda dodajte bijeli luk i đumbir (prethodno bijeli luk i đumbir oguliti te dobro izblendati). Potom sklonite sa vatre i ostavite da se ohladi te procijedite.

Kada se procijeđena smjesa ohladila dodajte med, limun i kurkumu te dobro izmiješajte da se med istopi. Limun nikada ne stavljajte u vruće mješavine jer je termolabilan i nema efekat u vrućem. Smjesa je gotova i čuvajte je u frižideru.

Dumbir, Bijeli luk,

Primjena:

Uzimajte dva puta dnevno, dvije kašike ujutru na prazan stomak i još dvije prije večere. Čuvajte u staklenoj posudi u frižideru. Konzumirajte barem dvije sedmice. Iznenadit ćete se učinkom ovog lijeka. Budite zdravi!!

Ali, ipak ako ne želite da se zamarate samostalnim spremanjem recepta i eventualnim pravljenjem neželjenih grešaka, preporučujemo Vam odličan domaći prirodni preparat upravo za ovu namjenu! Kliknite na sliku ispod i pričitajte sve o ovom preparatu:

Izvor: 5do12