PRIJE NEGO ŠTO JE POGINULA SILVANA JE BILA KOD BABA VANGE: Uhvatit će vas jeza kada čujete šta joj je rekla, EVO ŠTA JOJ JE PREVIDJELA

PRIJE NEGO ŠTO JE POGINULA SILVANA JE BILA KOD BABA VANGE: Uhvatit će vas jeza kada čujete šta joj je rekla, EVO ŠTA JOJ JE PREVIDJELA

Pjevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd – Niš, kod mjesta Kolari. 

U toj nesreći stradali su i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RTV Beograd, koji je i vozio auto. Igrom sudbine, pjevačica Lepa Lukić, zakasnila je i nije s njima pošla na put.

Silvana je 1976. godine gostovala u Bugarskoj, te odlučila da posjeti čuvenu proročicu Vangu. Susret je bio mučan. Slijepa Vanga je dugo šutila, a onda rekla:

– Ne želim da govorim s tobom. Ne sada. Idi i dođi kroz tri mjeseca…

Silvana je krenula, i bila je već bila na vratima, a proročica je dodala:

– Čekaj, u stvari nećeš moći da dođeš… Idi, idi, ako možeš, dođi!

—————–
OVAKO JE TOMA REAGOVAO KAD JE SAZNAO DA JE SILVANA POGINULA: Kažu da je bila njegova tajna ljubav, UDOVICA GORDANA OTKRILA ISTINU

Navršava se 30 godina od kada nas je napustila legenda narodne muzike, Toma Zdravković.

Udovica Gordana Zdravković za Kurir.rs otkrila je nekoliko zanimljivih informacija.

– Ne mogu da vjerujem da je toliko prošlo, pogotovo sada sa ovim filmom on i dalje živi. Toma je bio veoma interesantan i drugačiji. Sve mi je ostalo u sjećanju, mnogo mi nedostaje, sve što sam preživjela sa njim mi nedostaje – kaže Gordana, koja nije krila oduševljenje filmom o pokojnom suprugu.

– Ovaj mladi glumac je potpuno ušao u Tomin lik, odradio je najbolje što je mogao, plakala sam tokom cijelog filma – kaže Gordana.

Ona se osvrnula i na priče koje kruže o odnosu pjevačice Silvane Armenulić i Tome:

– Toma mi nikada nije rekao da li je bio zaljubljen u Silvanu, on je nju jako poštovao i oni su bili jako dobri drugari. Da li je postojala nekakva ljubav, moguće je, kada je Silvana poginula znam da mu je bilo strašno. Ja ne mogu da vam kažem tačno ništa. Toma je bio zaljubljiv, ne bi me čudilo da je gajio neke emocije – kaže za Kurir.

(kurir.rs)