RASKID UŽIVO U PROGRAMU! DALILA ŠOKIRALA SVE POTEZOM: Ostavlja ga zauvijek “ISPIRA MI MOZAK, a tražio je da Dejanu…”

Donijela je odluku!

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” voditelj je pročitao pitanje za Dalilu Dragojević.

– Je l’ ti nije lakše da npraviš scenu kad vidiš Cara i Marijanu nego da ga provociraš pitanjima za koje znaš da mrzi? – glasilo je pitanje.

– 26. sam stala i rekla da sam se zaljubila, danas 10.02. stojim ovdje i kažem da sa Filipom završavam odnos. Stojim da ga volim, da sam u njega bila najviše zaljubljena, napravila sam u njemu nešto što nije. Budi u njemu nešto što on nije, osjećam osjećaj krivice, besa, gnjeva. Kad je trebalo da pričam, rekla sam da nemam komentar, osjećam se kao da sam na daljinski. Meni je Filip rekao da treba da ćutim kad Dejan priča, a kad sam rekla da nemam komentar rekao je da treba da pričam. Naša veza nema perspektivu, niti smatram da može da trpi moje stvari. Nemam povjerenje, nema ni on u mene. sve prihvatam, ali od ovog trenutka ne želim nikakav odnos sa Filipom. Ne pronalazim sebe, vidim da se gubim. Nametanje krivce, naglašavanje šta sam uradila, ispira mi mozak. Mogu da funkcionišem sama, bez turora. Kad sam imala osudu pojedinih ljudi istrpila sam damski, imala sam par ispada, je mi se desio život, ali da dobijam osudu za svaku sitnicu i da slušam da mi se čeka greška. Kad sam imala tri greške dobila sam nogu u du*e bez objašnjenja. Završavam vezu sa Filipom, nisam poslije pljuvanja, završavam je sad kad nemamo nijednog problema. Nisam neko ko pravi scene što se tiče ljubomorisanja, kod Dejana mi je samo priredila sujeta. Nisam pravila scenu kad se poljubio, imao odnos, a ostavila sam šta sam ostavila zarad njega i sebe. Imala sam ponašanje takvo jer sam bila nervozna zbog prodavnice. Pukla sam, smatrala sam da ni on nema neke određene stvari. Juče koje god pitanje da sam postavila bio bi čin provokacije, pa čak i da sam pitala Dejana “Kako si?”. Mozak mi je preokupiran, puca mi… Ja sam se sklonila od Filipa kad sam videla da ima napade, a on potencira razgovor, odem u vešeraj, sklanjala sam se. Volim ga, stalo mi je, zaljubljena sam, ali više ne mogu da trpim tutora nad glavom. Ne kažem da ne govori stvari koje su dobre za mene – govorila je ona.

– Svaki moj potez, da li zapjevam, prođem ili uradim nešto smatra se kao peckanje. Želim da budem slobodna i slobodno koračam kućom, da radim šta mi se radi, a da nema ko da mi prebaci. Ja nemam živce da se objašnjavam, jer sve ovo što sam uradila je moja krivica, a posle toga sma bila u bunilu, jer mi se desio karambol od života. Upustila sam se u odnos koji mi nije odgovarao, pa sam se vratila čovjeku kog sam zavoljela, a da doživim da se pitaju roditelji. Nije problem kako roditelji reaguju, jer neću da se vodim tom tematikom. Ovde svako radi šta želi i najmanje misli na iste roditelje. Dovoljno smo stari da možemo sami da razmišljamo. Stojim ovde, završavam vezu, koja mi je značila. Filip je za mene čovjek koja je bila najveća zaljubljenost i strast, ali želim da zaustavim. Niti je ovo za njegovo dobro, niti za moje – nastavila je Dragojevićka.