REZULTAT TESTA ZA TRUDNOĆU STIGAO U SANDUČIĆU: “Ja imam tremu. Jedna crtica se pojavila, da li kreće i druga. Jao, Bože…”

Unastavku svog vanrednog “Pretresa nedelje”, Janjuš je odlučio da uradi “test za trudnoću”, kako bi vidio da li je Milana Šarac Mima trudna sa Nikolom Grujićem Grujom i tako se našali sa gledaocima.

Mimas, koja je stupila u vezu sa našim pacijentom koji je bio na Oksfordu, već dva mjeseca nije dobila. Ona je piškila, tu se nalazi njena mokraća. Sada ćemo videjti da li je stigao test, da li je Mimas u drugom stanju. Ja ću krenuti ka sandučetu. Imaćete priliku da uživo pratite da li će Nikola Grujić po treći put postati tata. Test je stigao – rekao je Janjuš, uzeo test, pa se vratio kod statute Džastina Bibera.

Kao što vidite, test je stigao. Ja ću pročitati kako se koristi.

– Ja imam tremu. Jedna crtica se pojavila, da li kreće i druga. Jao, Bože, Mima je u drugom stanju. Dvije crtice crvene su se pojavile. Da li je ovo moguće? Sada ćemo vidjeti! Jao, pa pojavilo se i ovdje: “Muško”. Dragi gledaoci, čuda se dešavaju. Nikola Grujić će postati otac po treći put. Nevjerovatno, ali istinito! – bio je uzbuđen Janjuš, koji je nasmijao do suza gledaoce.