“SAD SAM SE ČUO SA ŽELJKOM MITROVIĆEM”: Janjuš se oglasio o ulasku u Zadrugu

Sada je sve jasno

Marko Janjušević Janjuš pobjegao je iz rijaltija “Zadruga 5”, zbog čega produkciji Pinka mora da plati kaznu u iznosu od 50.000 eura.

Razlog Janjuševe diskvalifikacije, odnosno bekstva, nije baš najjasniji, a ako se prisjetimo, on je važio za jakog igrača, te se spekuliše da će se na imanje ubrzo i vratiti.

Ipak, sada bi imao i pojačanje. Nepoznata dama javila se Marku na Instagramu i zamolila ga da joj pomogne da uđe u rijaliti.

– Pozdrav Janjuše, izvini ako smetam, htjela bih da te pitam da li bi mogao da mi pomogneš da uđem u Zadrugu? Vidjela sam da si diskvalifikovan iz Zadruge, ako možeš da mi učiniš tu uslugu – pitala je gospođa, a Janjuš je srdačno odgovorio:

– Učiniću sve što mogu. Pošaljite mi samo vaše podatke i sve što treba, godina rođenja, visina, težina, čime se bavite i slično – napisao je Marko. Ona mu je poslala podatke, a Janjušević joj je odgovorio:

janjus-12

– Sad sam se čuo sa Željkom, kaže da je zainteresovan, jako zanimljiv profil žene ste. Reci mi koja boja kose i da li imate silikone – upitao je Janjušević.

– A šta to znače silikoni? J**i ga, kad se farbam, al’ sad trenutno je pola crna a karamela – odgovorila je ona.

– Kaže sviđa mu se što je karamela, crnki baš dosta ima – napisao joj je Janjušević i nasmijao sve dopisivanjem.

janjuus