SADA JE SVE JASNO, EVO GDJE JE JANJUŠ: Konačno otkriven pravi razlog diskvalifikacije

Marko Janjušević Janjuš nakon što je pobjegao iz Zadruge navodno se vratio bivšoj supruzi Eni Janjušević, a svaki trenutak koristi kako bi ga proveo sa njihovom kćerkom Krunom.

Janjuš se iz rijalitija “preselio” u Eninu porodičnu kuću u Kotežu, gde je sada sa bivšom ženom i ćerkom. On je svakodnevno sa svojom porodicom, a od nasljednice se ne odvaja, piše Telegraf.rs

– Kada je pobjegao iz Zadruge došao je kod Ene i Krune, iako nije živio tu nakon razvoda. Ne znam da li su ponovo zajedno, ali su definitivno u najboljim odnosima otkad su se rastali zbog Maje Marinković – rekao je izvor za Telegraf Jetset.

– Dok Ena radi Janjuš je sa kćerkom, šetaju po gradu, vodi je svuda, išli su zajedno i kod frizera, ne razdvaja se od nje. Porodično ih nisam viđao zajedno, vidio sam da ulazi u kuću, muva se na terasi, a nakon razvoda nije boravio u kući – ispričao je dobro upućen izvor.

– Moguće je da je došlo do pomirnja sa Enom, kao partnera, Janjušu je ćerka na prvom mestu, a pričao je skoro u rijalitiju da ne može da prestane da misli na nju, ali i na bivšu ženu, sve je do Ene sada – rekao je izvor.

– Vidno je raspoložen, prija mu ovaj način života i uživa sa porodicom od koje je bio odvojen sedam mjeseci, otkad je ušao u rijaliti. Mislim da se ne kaje što je pobjegao iz Zadruge – zaključio je izvor.

Podsjetimo, Janjuš je na glasanju navodno telefonom, koji mu je dala jedna žena, pozvao ćerku Krunu, što je primijetilo obezbeđenje, pa je Marko tada navodno fizički napao obezbjeđenje koje mu je oduzelo telefon i upozorilo da ne smije da krši pravila.