“ŠEJTAN JOJ UZEO PAMET, JAD I BIJEDA ŠTA SE RADI”: Dalilin babo Huso ogorčen na nju, EVO ŠTA JE IZJAVIO NAKON SKANDALA OD SINOĆ

Huso Mujić ponovo je strašno ogorčen i bijesan na svoju kćerku Dalilu, jer je obnovila vezu sa Filipom Carem, koga on ne može da podnese.

U izjavi za Kurir ispričao je da mu je teško da gleda scene ljubavnika, koji su konstantno na ivici fizičkog sukoba, ali da ćerku ne žali jer je sama kriva za sve što se događa.

– Gledao sam sve, ali šta više da kažem? Sama je je kriva za sve što joj se događa i ne žalim je. Taman sam mislio da je malo došla sebi, ali ne vrijedi – tako je kad šejtan (đavo) uzme pamet i privuče nekog sebi. Nadao sam se da će se pomiriti sa Dejanom, da će nastaviti gdje su stali, ali ne. Kad vidim tu nesreću iz Hrvatske, odmah počne da me steže u grudima, pritisak mi je visok, ne znam više šta da kažem. Žao mi je Dejana, skroz ga je uništila svojim ponašanjem. On Dalilu i dalje voli, ja sam u to siguran. Uvidjeće ona i sama da je Car jedan lažov, ološ i manipulator – istakao je razočarani Mujić.

On se dotakao i jučerašanje scene kada je Filip pet puta pljunuo Dalilu direktno u lice.

– Ne žalim je, to je i zaslužila kad se opet ponaša kao kur*a. Trebao je još 100 puta da je pljune. To nije muškarac kad tako nešto može da uradi jednoj ženi, ali to samo pokazuje njegovo pravo lice. Poubijaće se jednog dana tamo, jad i bijeda šta se radi – dodao je Dalilin otac.

Na kraju, on se osvrnuo i na vijest da su Dragojevići oduševljeni što je Dejan počeo da sve više gaji simpatije prema Aleksandri, o čemu je Kurir već pisao.

– To radi da bi Dalilu učinio malo ljubomornom. Neće biti ništa od toga, on je pametan dečko. Vjerujem da Dejanovi likuju i da im je drago zbog svega, ali ne bi trebali. Ja ne branim Dalilu, to se zna, ali ovim samo pokazuju da je nikad nisu prihvatili, dok su moja vrata uvijek bila otvorena za njih. Nek pričaju šta hoće – završio je Mujić.

Podsetimo, sinoć je u jednom trenutku u garderobi Car je čak pet puta pljunuo Dalilu i to direktno u lice.

– Jesi li jadna? – vikao je dok ju je pljuvao, a ona nijemo, u šoku stajala.

Sandra Rešić i Matora pokušale su da ga smire.

– Sandra, lijepo sam je savjetovao! Molio sam je da se smiri – pravdao se Car.

– Smiri se nervozan si, vjerujem da su neke stvari istinite – rekla je Sandra. – Lijepo sam joj rekao na kauču da ne radi seljačke fore, rekao sam da ćuti da se mane svega. Ne, ona po svom! Čovjek ide u pušionicu ona za njim, a lijepo sam joj rekao da ne provocira – nastavio je Filip.

– Pa i da pecne to je njen život, ne može ona sve da iskorijeni za dan, nemoj pretjerivati – izjavila je Rešićeva.