SHA POZVAO DEJANA U EMISIJU DA MU OVO KAŽE O ALEKS: Pogledajte njegovu reakciju

Nakon što je Stefan Karić izašao iz “Amnezije”, Nenad Aleksić Ša je nastavio da ispituje Dejana Dragojevića o svađama sa Dalilom Dragojević i Filipom Carem nakon raspodjele budžeta.

Bilo je zatišje i odjednom je krenulo. Da li je to tinjalo u tebi? – pitao je Ša.
U meni uvijek postoji sablja kojom ću da se koristim kad neko krene. Ta podjela budžeta kad je krenula, i poslije, oni me non-stop provlače indirektno. Mene odnos sa Dalilom ne interesuje. On ne može da se miješa u te teme. Rekao sam tri, četiri puta da ne komentarišu. Ja ne želim da im kvarim odnos, meni je najbolje kad su zajedno – rekao je Dejan.

Čuo sam za stolom prije neki dan da ti možeš da im pokvariš vezu kad god poželiš. Čime ih držiš u šaci? – pitao je reper.

Ja se ne ponosim ovom temom. Pustim ponekad informaciju kad me žacnu. Oni su pokrenuli to. Ne može on da priča o mom odnosu sa njom i mojom porodicom. Neka rade šta hoće. Meni ne smetaju. Promumlam ja ponekad nešto – rekao je Dragojević.

Da li je Aleksandri zasmetala komunikacija? – pitao je Aleksić.

Ne, ona shvata ozbiljnost situacije. Htjela je da se umiješa da me odbrani, ali nije, šta ima da se miješa. Pitao sam je da li je zamjerila nešto, rekla je da nije. Mi imamo fer i korektnu komunikaciju što se tiče tih stvari. Mi imamo neke sitne rasprave. Meni lepo prolaze dani sa prijateljima i devojkom. Ako se ovako nastavi, biće top – rekao je Dejan.

Znaš da Aleks ima kratak fitilj – rekao je Ša.

Znam, ali trudi se, vidi se da se daje – nastavio je Dragojević.