“SIN ME PITAO KAKO …”, ANA BRNABIĆ ŠOKIRALA SVE U AMIG SHOW-u: Otkrila detalje o ženi i sinu

Gostujući u emisiji Amidži šou, premijerka Ana Brnabić prvi put je javno pričala o svom privatnom životu. Tom prilikom je rekla:

“Studirala sam u inostranstvu, ali sam ovde išla u Petu beogradsku gimnaziju, i to mi je najlepši period života. Bilo mi je super društvo, iako je teška gimnazija. Trenirala sam plivanje. U Petu su išli i Siniša Mali, Sale Antić”…

***

“Bila sam divlje dijete poslije gimnazije, pravila sam gluposti. Samo izlasci, noćni život… Tada sam organizovala rejv žurke. Bilo nam je lijepo u Geozavodu, pravili smo žurke u pećinama na Tašmajdanu… Onda su moji roditelji rekli da, kad mi nismo mogli da te smirimo, ideš u inostranstvo. U Srbiju sam se vratila 2002. Uvijek sam znala da ću se vratiti, jer nema ljepšeg mjesta od Srbije. Ovde mi je dom. Sve moje je ovde”.

***

O sinu:

“Crtane filmove smije da gleda samo uveče, preko dana ne,” – otkrila je predsjednica vlade, uslijedilo je pitanje da je stroga, Ana je dodala.

“Nisam ja Milica,” odgovorila je premijerka misleći na svoju partnerku.”

***

“Sin mi je jednom rekao: “Kako si zamijenila trubu sa hornom?”, ostala sam bez riječi. Zna sve te instrumente, voli klasičnu muziku, a ima samo tri godine. Jako je pametan, oduševio me je tad kad je to rekao. Uvijek gledamo taj njegov omiljeni crtani, to se svaki dan pušta u našoj kući”.

***

„Ja ne znam brendove, marke. Meni Milica sve kupuje. Zaista ne znam“, kazala je u emisiji „Amidži šou“, pa navela da najviše voli da sluša muziku iz osamdesetih.