SINOVI LIDIJE VUKIČEVIĆ SU ZGODNI, PAMETNI I BOGATI: Jedan je fudbaler, drugi pilot, KAD VIDITE KAKO IZGLEDAJU BIĆE VAM JASNO ZAŠTO ŽENE LUDE ZA NJIMA

SINOVI LIDIJE VUKIČEVIĆ SU ZGODNI, PAMETNI I BOGATI: Jedan je fudbaler, drugi pilot, KAD VIDITE KAKO IZGLEDAJU BIĆE VAM JASNO ZAŠTO ŽENE LUDE ZA NJIMA

Od majke nisu naslijedili umjetnički talenat, ali su se ipak opredijelili za drugačija zanimanja.

Andrej Mrkela, stariji sin Lidije Vukićević, krenuo je očevim stopama i bavi se fudbalom, dok je David pilot.

Lidija je jednom prilikom otkrila kako je vaspitala sinove.

– Bila sam stroga u vrijeme kada je trebalo da budem takva. Znali su da dobiju malo po guzi kada zasluže. Ne podnosim razmaženu djecu koja hoće sve. Zato sam sinove naučila da budu razumni. Ponekad ne mogu da im se ispune sva očekivanja. U kući sam uvijek nadzorni organ. Moram da znam u svakom trenutku gde je ko i kako je nešto završeno. Apsolutnu pratnju imam i nad jednim i nad drugim sinom – objasnila je Lidija.

Lidija Vukićević je nedavno u emisiji “Magazin in” pričala i o tome da pored vaspitanja i genetika utiče na formiranje ličnosti.

– Ipak, koliko god je vaspitanje bitno, postoji ono zrno genetike na koje ne možeš da utičeš. I onda tako sav trud padne u vodu kada vidim da su usvojili nešto od mene ili mog bivšeg supruga – rekla je Vukićevićeva, a onda pecnula bivšeg supruga.

– Zasmeta mi tako kad prepoznam nešto loše što su nasledili od mene, ali više toga lošeg su nasledili od mog bivšeg supruga – izjavila je glumica kroz smijeh.