ŠOK INFORMACIJA! GRUJINA ŽENA U TEŠKOM STANJU: Mina mu sve rekla

Mina Vrbaški, Miki Đuričić i Sale Luks su seli u pušionicu i pokrenuli razgovor o ljubavnim odnosima pevača Nikole Grujić Gruje, a onda im je Vrbaški otkrila da je čula sa njegovom ženom Ljljom, te im ispričala da se čula sa njom prije nego što je ušla u “Zadrugu”.

– Plakala mi, nema gdje da ode, a mora da plaća kredit. Ja njega slušam, on meni nešto priča. A ona mi kaže da su siromašni, nemaju gdje da idu, djeca plaču. Osušila se, ima 43 kile – pričala je Mina.

– Čovjek je uništio porodicu – prokomentarisao je Miki.

Podsjetimo, Nikola Grujić Gruja dobio je nedavno papire od advokata. Naime, njegova žena Ljilja je odlučila da ga navodno zauvijek ostavi nakon prevare koju je počinio pred kamerama rijaliti programa u regionu “Zadruga”.

Naime, njegova žena Ljilja je poslala izjavu koju Gruja treba da potpiše i pristane na to da se njegova djeca upišu u Osnovnu školu, odnosno predškolsku ustanovu.

S obzirom da je neizvjesno kada će Gruja napustili rijaliti, ona je podnijela zahtjev kojim će njihova zajednička maloljetna djeca dobiti pravo da krenu u školu, i time neće trpiti nadoknadu štete.

Pjevač je pored saglasnosti dobio i još jedan papire “Izjava saglasnosti” u kojoj će potpisivanjem iste odobriti pravo da njihova zajednička, maloljetna, djeca krenu u školu kao i to da Ljilja ima potpuno pravo da preuzme sve radnje vezane za upis djece u školu, bez njegovog prisustva i saglasnosti.