SVAKA ŽENA 50+ TREBA OVAKO DA SE OBLAČI, POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA: Kombinacija broj 3 će vas RASPAMETITI

SVAKA ŽENA 50+ TREBA OVAKO DA SE OBLAČI, POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA: Kombinacija broj 3 će vas RASPAMETITI

Ženama se često spočitava da neki komadi garderobe nisu primjereni njihovim godinama. Naravno, u tome ima istine kada su neki ekstremni primjeri u pitanju, ali načelno, svaki komad garderobe, uz dobro osmišljen i odmjeren stajlig, može da bude dobitna kombinacija i za dama “u godinama”.

To naravno ne podrazumjeva da treba da nosite šortziće do malo ispod zadnjice ili helanke, ali ne znači ni da bi trebalo da se zamotate u čaršaf, samo zato što ste prešli pedesetu. Naprotiv!

Pravi primjer kao bi trebalo da se oblači žena 50+ a da pritom izgleda elegantno, urbano, moderno i zavodiljivo jeste modna influenserka i žena od stila Suzi Ređano.

Modne kombinacije ove žene, koju na Instagramu prati preko 600 hiljada ljudi, su prava inspiracija. Ona je našla pravu mjeru odijevanja za njene godine, a da nije dozvolila da to utiče na njenu želju da i dalje izgleda veoma moderno, atraktivno i se*si.

U njenim stajlinzima ćete videti da su jarke boje itekako dobrodošle, takođe i beli komadi, farmerke, kao i krupak nakit (koji je najčešće “rezervisan” za mlade djevojke)

Nadamo se da ćete pronaći inspiraciju i za sebe u malog galeriji koju smo priredili za vas: