TAJNI PROSTOR U ZADRUZI GDJE KAMERA NE HVATA: Dalila UHVAĆENA sa njim kako prima instrukcije

Dalila Dragojević svakako je glavna zvezda ove ezone rijalitija Zadruga.

Heroina ili antiheroina, na publici je da odluči, ali ono što je svima jasno jeste da je svojim gestovima potpuno izmijenila tok ove sezone. Prevarila je muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem, a zatim je Filip ostavio nju kada je Maja ušla, da bi posle Majine diskvalifikacije ponovo završila sa Filipom.

I sve bi bilo u redu da je to normalan odnos, ali, Dalila i Car se konstantno svađaju, vrijeđaju na najgore moguće načine, a zatim divljim strastima pređu preko svega.

Dalilu su više puta optužili da je sve iscenirala i planirala i prije samog ulaska, te da sve radi zbog kadra, ali sa druge strane ima i onih koji vjeruju da je ona zapravo zaljubljena u FIlipa, te da je zbog ljubavi pogazila svoj brak.

Kao jedan od Dalilinih savjetnika izdvaja se Marko Đedović, a otac Stefana Karića, Osmah, uhvatio je kadar kada Dalila i Marko stoje u uglu gdje ne može jasno da se vidi šta se između njih dešava, ali sudeći po kadru koji kamera teško može da dohvati, pretpostavlja se da kuju opaki plan, za kraj Zadruge u velikom stilu, baš kao što je Osman i primijetio.