Taki za Informer otkrio: Zajedno smo! Marinković otkrio šta Deniz Dejm i on trenutno rade, a evo gde se nalazi lepa Slovenka!

Šok

Sinoć je na veliku žalost gledalaca Deniz Dejm napustila Zadrugu 5. Prelepa Slovenka, koja je i pre nego što je ušla u rijaliti šou svojim izjavama podigla veliku prašinu, sinoć je još jednom šokirala javnost vrlo smelom odevnom kombinacijom, a pre nego što je izašla iz studija šokirala je i jednim zahtevom.

Naime, Deniz je pozvala Takija kako bi je on dočekao kada izađe napolje.

Podsećamo, Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, bio je u kratkoj vezi sa lepom Slovenkom, a nakon njenog insistiranja da dođe po nju, ponovo se otvorila tema o njihovom odnosu.

Zato je ekipa Informera pozvala Takija kako bi nam objasnio:

– Deniz i ja samo zajedno, ali ona uskoro ide u Sloveniju. Došao sam da joj pomognem, ali sam došao sa svojom devojkom. Ja sam sada u vezi, ali ne sa Deniz. Pomogli smo joj, a pomoći ću joj i kad bude dolazila za Beograd – bio je kratak Taki, dok Deniz nije bila raspoložena da priča.

Deniz je očigledno u njemu pronašla pravog prijatelja koji se potpuno džentlmenski poneo prema njoj, a po svemu sudeći Takijeva devojka mu nije pravila nikakve probleme. Šta više, i ona je došla sa njim!

Deniz će sigurno nedostajati gledaocima u nastavku rijalitija, a kako je izgledao delić njenog gostovanja u sinoćnoj emisiji možete pogledati u videu ispod.