TANKE OBRVE I USNE, VELIKI NOS – A TEK KOSA: Evo kako je Sanja Grujić izgledala PRIJE SVIH OPERACIJA

Atraktivna zadrugarka Sanja Grujić takmičarka koja dolazi iz Sremske Mitrovice brzo je očarala srca publike svojim doskočicama i izlaganjima na račun zadrugara.

Iako vrlo mlada, Sanja ima bogat život iza sebe ispunjen raznoraznim dešavanjima, a njene anegdote zadrugari i publika često prepričavaju, dok su njeni odgovori zadrugarima tokom svađa i dalje viralni na Internetu – zakucavanje u ogradu automobilom prije ulaska u “Zadrugu”, prisluškivanje dečka koji govori više jezika i prevođenje putem Google Translate-a su samo neke od situacija koje je Grujićeva ispričala zadrugarima.

U javnost su sada isplivale nekoliko Sanjinih fotografija iz rane mladosti, kao i iz tinejdžerskog doba, gde možete videti kako je Grujićeva izgledala prije famoznih operacija.

Iako je izvršila nekoliko estetskih korekcija na sebi, Sanja smatra da su pojedine greška, a najviše se kaje što je “napumpala” usne, koje planira da izvadi čim izađe iz rijalitija. Na priloženoj fotografiji možete vidjeli kako je Grujićeva izgledala pijre zahvata, dok je eksperimentisala sa frizurama.