“TI SI DALILINA KOPIJA” NEOČEKIVAN POTEZ DEJANA DRAGOJEVIĆA RAZBJESNIO ZADRUGARE: Sukob u Bijeloj kući, evo šta se desilo

Nakon što je u Belu kuću poslato pismo u kom se navodi da zadrugari moraju da biraju najveću kukavicu u kući.

Ja sam za stolom rekla da je to Miljana, mislim da je kukavica kada je Nenad u pitanju. Bolje joj je da bdue sama nego da ostane sa nekim zato što mora. On sve zna, samo se pravi lud. Za mene je i on ogromna kukavica. I Mensur je na rkećem mjestu, samo smo rekli naše mišljenje a on je rekao da sam ja zlo. Trebao je da kaže ono što msili o tom odnosu i to je to – rekla je Sandra Rešić.

Miljana je rekla sada da piješ lijekove zato što si ušao u mediji svijet. Pereš pogrešno dupe i daješ pare na porešnu stvari. Glumiš renta dečka i renta babicu. On je plaćen da ti gura kolica i pere žuta kolica. Ti si kopija Dalile. Juće si mi rekla da si došla da kopiraš Dalilu. Što se posvađao sa svima zbog tri mjeseca? Rekao si da živiš kod Marije i Miljane kući. Kad se ukakiđš, neka ti Bebica zamijeni pelene. Odvojila si ga od porodice, odvojila si ga od žene. On je Bebici zabranila da priča. Miljana je prije rijalitija napravila ugovor sa Bebicom da je trpi i da ako on pobijedi, ona uzme sve pare. Smatra da sam ja bio žrtva, pa hoće da napravi od njega ferjk Dejana. Kaže da zna da Miljana voli Zolu pa se vraća. – uključio se Dejan i isprozivao Miljanu Kulić i Nenada Macanovića.

Lijepo što se sjetio da ih pozdraviš, nikada ih ne pozdravljš – rekla je Miljana.

Ja imam neke principe koje ti nemaš – dodao je Bebica.