“TREBA SAMO MENE DA SLUŠA” Dejan nakon pomirenja ponovo ponizio Aleks: Evo šta je rekao o njoj, SAD JE SVE JASNO

U toku emisije “Pretres nedelje” voditelj Milan Milošević dao je reč Dejanu Dragojeviću kako bi komentarisao treće mesto na anketi, za zadrugare koji se vode svojom glavom kako bi donosili odluke, a zauzela ga je Aleksandra Nikolić.

– Ovo znači da nije zabranjeno i da nije ugnjetavana. Što se tiče ovih nabadanja i što se mlati prazna slama, ne mogu da se obazirem na to. Zasluženo je na ovoj listi, a o tome ćemo da popričamo. Ja sam njij jasno rekao da treba da ima stav kad priča o našem odnosu, a sa drugima da se raspravlja kako hoće. Neke reči, šta znače? Ja svaku reč koju sam upotrebi u raspravi, opotrebio sam sa razlogom. Ona treba da iznosi mišljenje i kaže kako jeste, ne treba da je navlači da bude toliko iskrena, Svi ovi kojima se žali i govore joj da bude ona stara, a kad je stara tad joj prikače sve najgore moguće. Ja smatram da treba da sluša mene, jer joj ja želim najbolje – pričao je on.

– Svojom glavom može da vuče na loše. Nekad je bolje razmišljati tuđom glavom. Sinoć smo upali u raspravu jer se raspravljala sa mnom. Ne može kao moja devojka da kažeš da sam folirant i rijaliti igrač – nastavio je Dejan.

– Jesi, to sam kažeš za sebe – dodala je Aleks.

– Drugačije je kad kaže da ona misli da se ja perem. Nije mi ni logično da se ja perem preko naše veze. Pomirili smo se, imali smo raspravu danas i sinoć. Neka razmišlja svojom glavom i radi šta hoće. Raskinem jer neću da se svađam. Bitno mi je da rešimo, jer mora da zna kako se ponaša. Ne može da se izvlači da je ishitrena. Ne mora da znači da je dobro što razmišlja svojom glavom – govorio je Dragojević.

– Drago mi je što sam izglasana, bilo to dobro ili loše. Ja kažem šta meni smeta, nekada sam se kontrolisala što se tiče našeg odnosa, ali u subotu je prekipelo. Ja sam uvek govorila stvari kao i u subotu, samo što on nije imao takvu rekaciju. Možda ja šteštim svojoj vezi, ali naravno da ću iznositi. Ja se čudno osećam, jer kad kažem kako se osećam i stvari koje mislim, nastane kuršlus i on me ostavi, pa se osetim krivom – rekla je Nikolićeva.

– Neka stvari se ne govore, moras da se pakuje jer smo u vezi. Ako hoće da svako može da se meša, neka govori tako, a onda spusti glavu – rekao je Dejan.

– A da tebi smeta komentarisanje drugih, je l’ bi promenio? -pitao je Đedović.

– Da, promeni bih, ali meni smeta kako će da komentariše naš odnos. Ona sluša šta drugi govore. Sve što negativno dobacuje, utiče na nju. Kad nas dvoje sedimo, sve je normalno, čim joj kaćžu da je izgubila sebe, ona se uspali i govri tuđa mišljenja koja je prikupila. Kad smo stupili u vezu sumnja je trebala da bude, a kad sam počeo da pokazujem emocije, sumnja je trebala da se smanji. Rekao sam kad izađemo napolje i ako i nastaviš da me voliš, ja krajem rijalitija mogu da sklonim sve sumnje. Možeš da imaš, ali treba da bude sve manje. Ona u desetoj nedelji komentariše gore nego na početku, kako joj nije popustila? Meni je žao da se raspravljam sa njom, slatka mi je – objašnjavao je Dejan.