VIKI URADILA TEST ZA TRUDNOĆU, MILAN MILOŠEVIĆ SAOPĆIO REZULTATE: Osmijeh na Markovom licu, DRAGO MU JE

Tenzija dostigla vrhunac!

U toku je emisija “Pretres nedelje”. Voditelj Milan Milošević ušao je u Bijelu kući o obavijestio zadrugare da je vrijeme da Viktorija Mitrović uradi test i sazna da li je trudna.

Viktorija i Marko Osmakčić krenuli su sa Milanom Miloševićem ka hotelu “Zadruga”, gdje će ona uraditi test.

-Nije situacija, ali slagao bih kad bih rekao da mi ne bi bilo drago da se desi. Znam da zvuči kontradiktorno, ali bilo bi mi drago. Ajde da uradimo test, pa da vidimo – rekao je Marko.

-Viktorija, šta osjećaš trenutno? – pitao je voidtelj.

-Kad sam bila trudna sa prvim djetetom jedino što nisam dobila. Ovde ne mogu da procijenim, nisam imala cijeli januar. Možda je do svega što mi kasni, ali to me muči. Ja ne bježim od toga. To što ja ne vodim računa to je nešto drugo. To je lijep osjećaj, ja imam dijete. Mislim da uz situaciju i moje godine nije pogodno vrijeme za sve to – odgovorila je ona.

-Koliko je bilo teško dok te je nazivao pogrdnim imenima i omolažaao te kao ženu? – upitao je Milan Milošević.

-U meni je budio bijes. Ja kad uđem u crno imam manu, ali ovde ne mogu da se kontrolišem. Povrijedilo me je dosta, nije dobar on za mene, a ni ja za njega. Ima on svoje mane i vreline, spojivo i nespojivo, kao kad jedeš grisine i krem – odgovorila je ona.

-Da li si se pokajao zbog izgovorenih riječi? – dodao je voditelj.

-Da. Ona je u mnogo sličajeva bila dobra prema meni i zaslužuje moje poštovanje. Bio sam grub i vrijeđao, ali znala je poentu mojih razgovora. Nije zaslužila i boli me, pa mi bude drago kad uspemo da se pomirimo i oprostimo riječi, koliko god da su teške. Ja ih zaboravim. Kod osone sa kojom imam uspone i padove, sve zaboravim – pričao je Marko.

-Da li ćeš zadržati trudnoću? – pitao je voditelj Milan Milošević.

-Koliko god da se desilo brzo i da nije potrebno ni meni, ni njemu, svakako bih zadržala – odgovorila je ona.

-Viki je otišla u toalet i uradila test, pa donela da pokaže rezultate.

Nisam trudna – rekla je ona.

Kako mu je lakše odmah. U ovoj situaciji je bolje za oboje da nemamo dijete. Malo više mi je drago da je negativan – govorila je ona.