ZA CRNIM STOLOM PRIČALA JEDNO, A U SPAVAĆOJ SOBI DRUGO: Dalila otkrila Caru PRAVI RAZLOG raskida

Ljubavna drama!

Dalila Dragojević i Filip Car nastavili su razgovor u spavaćoj sobi, a Dalila mu je priznala da ima strah od ostavljanja, jer je već počela da razmišlja o njihovoj budućnosti.

-Ti nisi morao ništa da ozvaniči, ja sam ozvaničila u svojoj glavi. Smatrala sam da smo u vezi, ti si rekao da smo kombinacija – odbrusila je Dalila.

-Htio sam da ti kažem još neke stvari. Meni je najpotrebnije da budem sam: Trenutno ne mmogu da budem sa tobom – rekao je Filip.

-Svaki razgvor može da proizvede u tebi ono što ne želim – dodala je Dalila.

-Lijepo razgovaramo i pričamo, pa kreneš ovako da razgovaraš – nastavio je on.

-Ne želim da imamo bilo kakvu komunikaciju. Od mene nećeš dobiti ništa loše – istakla je Dragojevićka.

-Je l’ možeš da mi ispuniš minut? – pitao je Car.

-Ne, jer ću neći nešto što ne treba da kažem, a da prozirukujem tvoje ludio – objasnila je ona.

-Molim te da me saslušaš. Ovo što si rekla za stolom je ispravo, dobro i po mene, i po tebe, iako smatram da si trebala nasamo da mi kažeš – pričao je on.

-Budiš u meni nenormalan bezobrazluk. Molim te da se skloniš od mene i da me pustiš da odem da jedem i funkcionišem normlano – rekla je Dalila.

-Može da se desi da se posvađamo, a nije nam potrebno. Razmišljam danima da ne mogu da budem u kontaktu sa tobom, jer nisam dobro. Ako se desi u ovom prostoru da za par dana, nedelju, mjesec imamo kontakt, da se ne ponavljaju ove stvari. Ja ću da ispunim ovo što si rekla, ali nepotrebno je da se u emisijama svađmo, kao večeras – pričao je Filip.

-Nije mi lijepo, ponovo se gubim. Stvaram neke filmove u glavi, koji mi ne trebaju. Stvaram filmove o budućnosti i zajedničkom životu, meni to ne treba. Neću da budem sj*bana drugi put. Treba da dođeš sebi – priznala je Dragojevićka.