ZADRUGARI KRENULI DA REŠETAJU DEJANA ZBOG ONOGA ŠTO JE URADIO: “Ovo ti nije trebalo”

Upravo je počela još jedna emisija “Izbor potrčka”, a Milan Milošević ušetao je u Bijelu kuću i okupio zadrugare, kako bi najprije prokomentarisali podjelu budžeta Dejana Dragojevića:

 – Zavisi kako ko gleda. Žao mi je što Mikiju nisam dao srednji budžet i Mići, ali sam radio onako kako sam htio u tom trenutku. Odvratan sam sam sebi kad se sjetim onog perioda, otkad se desilo ono… Kritike, sve loše mogu da trpim, jer sam uradila to što jesam, nema potrebe da ja ističem nečije mane. Meni lažne frke ne trebaju. Mogao sam svima dati i male i velike budžete, jer imam obrazloženje i za jedno i za drugo – govorio je Dejan.

Ja sam se ovdje plašio prijateljstva, sada imate moje pravo mišljenje. Ja ne mogu Irmu komentarisati, ali mogu Milicu i Mensura, mogu Mimu i Gruju, recimo. Ja sam mislio da su pokvareni svi ljudi koji ulaze u rijalti. Neću da se vraćam na prošle stvari, to je završeno – nastavio je Dejan.

– Ja sam Dejanu uvijek obrazložio svoj mali budžet, on je rekao da ga je to pogodilo, jer sam mu drag. Ja sam njega najstrašnije osudio, kada se pomirio sa Dalilom. Dejan mora da shvati da bi bio veliki, da je meni dao veliki budžet – komentarisao je Mića.