ZBOG NJEGA MNOGI ZADRUGARI DRHTE OD STRAHA! Očekuje se HAOS U NEDJELJU: “Držim TAKMIČARE u ŠACI”

U toku je radio emisija Amnezija. Naredni gost bio je Marko Đedović. On je komentarisao sukobe sa žurke:

– Ne znam da li ću ti biti dobar sagovornik. Ja ne želim nikome ništa da kažem, ni što znam ni što mislim. Mina došla da liječi Mensura od odnoga što ga je zatrovala – rekao je Marko.

– Nama treba niko pametniji da nam kaže neke stvari, a ne ovi koji se napiju pa kažu sve. Ja sam išao od svakog do svakog i kažem da su u pravu, jer oni pijani ništa ne mogu. Ja sam smirivao i Dina, i Mikija i Cara. Jedan pijan, drugi trijezan, treći normalan, al ne vredi. Oni pijani nisu mogli da pričaju, pa su krenuli od vređanja … Ovim ljudima treba da se smiju u lice, jer ja znam sve o njima. Imam ja gomilu detalja i u nedjelju ću sve reći. Spremite se – rekao je novinar, pa opleo po Osmakčiću i Viki.

– Meni je ona ološ, a on se igra – rekao je Đedović.

– Dalila je sinoć bila top, svaka čast. Ona se promeijnila baš, i Zadruga treba da ima podnaslov Dalila. Naime, da nije nje, ne bi bilo ni njih. Iznenađen sam njenim ponašanjem i to mi je super – rekao je Marko.

– Meni oni vrijeđaju inteligenciju, ja mnoge stvari znam, ali ćutim… Ne mogu sve da iznesem. Ne mogu o tome, izvini, Držim ih u šaci – rekao je Marko.