ZNATE LI KAKO SE ČISTE FLEKE IZMEĐU DUPLIH STAKALA RERNE? Žena otkrila trik i tako je jednostavno

ZNATE LI KAKO SE ČISTE FLEKE IZMEĐU DUPLIH STAKALA RERNE? Žena otkrila trik i tako je jednostavno

Jedna domaćica je otkrila neobičan trik za čišćenje zapravljanog stakla na rerni koji sigurno niste znali do sada, piše “Telegraf.rs”.

Žena iz Australije je otkrila da godinama nije mogla da ukloni sve nečistoće sa duplih staklenih vrata na rerni, te joj je to predstavljalo najteži kućni zadatak.

Iako je pokušavala uz pomoć sapunice i raznih sredstava da je izriba sa svih strana, pojedini dijelovi su bili teško dostupni, a prljavština se stalno taložila.

Međutim, njen suprug joj je pokazao da postoji genijalno rješenje koje olakšava čišćenje rerne i omogućava vam da pristupite cijeloj površini bez problema: dovoljno je samo da uklonite staklo iz okvira.

Iako ste pomislili da za uklanjanje stakla zahtjeva posebno umijeće ili upotrebu alata, video-snimak prikazuje da je ova tehnika toliko jednostavna – dovoljno je samo skinuti gornji dio okvira i nježno izvući staklo.

Sada možete cijelo staklo lako da prebacite u sudoperu ili kadu i da ga dobro istrljate.

Kada završite sa čišćenjem, vratite ga nazad u okvir i dobro ga pričvrstite.

Koliko je ovaj video oduševio internet publiku govori činjenica da je veoma brzo postao viralan, a većina ljudi se složila da nije uopšte znalo da staklo na rerni može ovako lako da se ukloni.

Da li ste vi ranije znali za ovaj trik?