ALBANAC IZ HRVATSKE HOĆE BORBU S KRISTIJANOM, SPREMIO JE I 10.000 €! Golubović preko Instagrama dobio ponudu za MMA MEČ!

Kristijan Golubović pohvalio se na svom Instagram profilu porukom koju je dobio od Albanca iz Hrvatske koji mu je ponudio čak 10.000 eura za jedan MMA meč koji bi njih dvojica organizovali.

Nekoliko dana posijle drame sa sinom pokojnog Sinana Sakića, Rašidom, bijesni Golubović još uvijek na Instagramu vodi polemiku oko toga ko je od njih dvojice jači, ali i tvrdi da je on prebio Sakića, pa zbog toga ne čudi njegova posljednja objava na drušrtvenim mrežama.

2864725-untitled-2-1-ff

FOTO: KURIR TELEVIZIJA

– Pozdrav druže. Ja sam Albanac iz Hrvatske i spreman sam platiti 10.000 evra za MMA meč sa tobom u ringu… ako si zainteresvan mogu ti pola uplatiti na WU sutra, a ostalo kada dođem u Bg donesem. Pozz – pisalo je u poruci koju je Kritijan podijelio sa svojim pratiocima.

2891799-screenshot-20220203-100018-ff

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Ovako se normalni piše sa mnom vezano za tuče… Gospodin čovjek! – napisao je Golubović uz fotografiju koju je okačio.

2887243-854210-ff

FOTO: KURIR, NEMANJA NIKOLIĆ, ZORANA JEVTIĆ

Podsjetimo, Rašid Sakić je prije nekokliko dana poslao pismo redakciji Kurira kojim je isproviciro Golubovića tvrdnjama da je jači od njega, ali i da ga je pobijedio u jednoj borbi dok su zajedno bili u KZP Sremska Mitrovica.

Kristijan je ispričao svoju strasnu te priče za ovaj list, ali ju je i nekoliko puta ponovio na svoim Instagramu. On je u svom stilu isprozivao Sakića, nazvao ga mediokritetom, ali i istakao da može da ga drži u zubima jer ga je “bacao kao zmija žabu” po zatvoru dok je služio služio zatvorsku kaznu sa pjevačevim sinom.

2686273-kristijan01-ff

FOTO: NIKOLA ANĐIĆ