“ALEKS JE PAĆENICA, EVO ŠTA RADI DEJANU”, ZADRUGAR OTKRIO: A onda isplivala i tajna FILIPA CARA – EVO ŠTO JE SA DALILOM

Bane Čolak napustio “Zadrugu” zbog zdravstvenih razloga, te je morao da bude van rijalitija kako bi imao adekvatno liječenje.

On se sada oglasio po izlasku iz Bijele kuće i otkrio tajne cimera, ali i ispričao kakvih problema ima sa zdravljem.

– Imao sam jednu povredu još prije 10 godina. Uvijek se prijavljujem za zadatke. Noga je počela da otiče, nešto se poremetilo. Baš me je jako boljela. Trudila se produkcija, ali bolje je napolju da se to nekim drugim metodama sanira. Što se tiče mog učešća, zadovoljan sam, ovo je do sada najbolje moje bitisanje tamo. Dao sam svoj maksimum. Znao sam da imam ogromnu podršku moje Ivane i moje porodice – rekao je on za Puls.

Bane se dotakao i odnosa Filipa Cara i Dalile Dragojević.

– Što se tiče Filipa i Dalila. Tu nema emocija ni ljubavi. Mislim da je Filip dobio informacije i upute od komentara da se napolju ne kotira baš najbolje i da mu je najbolja karta da se iskupi za način na koji ju je ostavio. Sad je našao da joj pruži utjehu, kad niko neće. Da se nađe kao veliki spasilac, Supermen. Neko ko ima emocije ne može da izgovori onakve riječi osobi koju voli.

Veza Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića po njegovom mišljenju nema budućnost, tačnije Čolak smatra da je to samo zadrugarkin vapaj za kadrom.

– Ta Aleksandra je najveći kadropaćenik. Ona je do sada sve preko ”one” stvari dolazila u žižu javnosti. Prosto nema na drugi način kako da pokaze i eto. Svi vidimo koliko je ona inteligentna, često ispada glupa. Uhvatila se Dejana, on je njena žrtva. Lijepo mu je sa njom, tjeraju kontru Dalili, baš jedna rijaliti priča – završio je Bane.