BILI SU U VEZI 4 GODINE, OSTAVIO JE ZBOG MLAĐE I LJEPŠE DJEVOJKE: Mnogi ne znaju da je Marina Tucaković voljela ovog pjevača! (FOTO)

BILI SU U VEZI 4 GODINE, OSTAVIO JE ZBOG MLAĐE I LJEPŠE DJEVOJKE: Mnogi ne znaju da je Marina Tucaković voljela ovog pjevača! (FOTO)

Tekstopisac Marina Tucaković, preminula je juče u 68. godini. Mnogi ne znaju da je ova talentovana žena, na početku karijere bila u vezi ni manje ni više nego sa Oliverom Mandićem.

Muzičar i ona su sarađivali na mnogobrojnim pjesmama, a u vezi su bili četiri godine.

Oliver se jednom prilikom prisjetio ovog perioda i ispričao detalje njihovog odnosa.

– Marina i ja smo bili u vezi četiri godine. Za vrijeme našeg zabavljanja napisala mi je “Ljuljaj me nežno”. Pošto sam objavio tu numeru, raskinuli smo. Ostavio sam je zbog mlađih i ljepših djevojaka. Tada je krenulo ludilo u mom životu, a ona je vkerovatno patila. Naša saradnja se nastavila i poslije raskida. Hvala joj što mi je napisala divne tekstove i posleij toga na mojim albumima. Radila mi je sve pjesme osim “Dođe mi da vrisnem tvoje ime” i “Bobane” – ispričao je Mandić pre nekoliko godina za beogradske medije, a potom dodao da su ipak

Iako je tvrdila da nikad nisu krili svoju ljubav, Marina je jednom prilikom navela da se ne seća baš svih detalja iz romanse s Mandićem.

– Bilo je to tako davno. Više se i ne sjećam. Oliver je bio presladak mladić, uvijek dotjeran i potpuno drugačiji. Nosio je košulje i pantalone. Nismo se skrivali, nego tada naša veza nikoga nije zanimala – ispričala je Tucakovićeva svojevremeno.

Izvor:Srbijadanas