BILJANI PUSTILI LJUBAVNI KLIP DEJANA I ALEKS, IMALA JE SAMO JEDAN KOMENTAR: Ovo niko nije očekivao, DAVID ISKRENO O SITUACIJI

Biljana Dragojević i David Dragojević prokomentarisali su ljubavni klip Dejana i Aleks, pa se osvrnuli na ponašanje bivše snajke kada je ovaj odnos u pitanju.

Kako vam djeluje romantika Aleksandre i Dejana? – pitala je voditeljka.

Slatki su mi baš, lijepo ih je vidjeti – rekao je David.

Da li ste vi primijetili ranije da će tu nešto biti? – nastavila je Dušica.

Iskreno nisam, ali lijep su mi par, slatki su – odgovorila je Biljana.

Meni je lijepo da ga vidim ovako, nasmijan je, sretan. U početku je bježao,. ali je shvatio da mu prija, sad je zhagrli, poljubi. Vidjeli smo kako Dalila reaguje na sve, na oči bi progovorila – rekao je David.

Ima masku neku i ne skida je, sada kao da pravi neki film u glavi – dodao je Saletov prijatelj.

Slaže ona kockice sada, unapijred razmišlja šta će i kako će. Ako je Car nešto izvrijeđa, kako će prići njima i diskvalifikovati njega, tačno zna šta radi. Ranije je govorila kako ona može u čovjeku da probudi mržnju i da uradi sve da je ponovo zavoli. Njemu se poklopila energija sa Aleks, ona je tiha i mirna, to mu nenormalno prija poslije svega – nastavio je David.

Ona ima tu neku lošu energiju i ona sa Carem neće biti bolja. Sve što je radio Dejan, radit će i on. Jedina razlika je što će Filip krenuti i na nju, a Dejan to nikada nije – dodala je Biljana.