BRUKA NAKON POZIVA PORODICE! GRUJA DONIO ODLUKU: Mima spustila glavu, “BOG DA SE JAVI…

Ovo će izazvati haos!

U toku je “Igra istine” , naredno pitanje je postavio Nenad Aleksić Ša svom cimeru Nikoli Grujiću Gruji:

-Vidio sam da te razorio poziv, video si suprugu i ćerke, da li ćeš ostati sa Mimom u odnosu ili ćeš pokušati da ispraviš neke stvari – pitao je reper.

-Dosta mi znači ovaj poziv, mnogo mi znači. Gledaću da budem sretan zbog ćerkica. Staraija ćerka je svjesna za sve, rekla mi je da jedva čeka da me vidi, da joj nedostajem. Mlađa ćerkica me je dozivala tata, tata. Mislio sam da je izgubili taj osjećaj i da me zaboravi, ali sam vidio da nije itekako i želi da me poljubi i vidi. Rekla mi da je osvojila prvo mjesto u vrtiću i kada je nešto htjela da kaže sklonila se sa kamere htjela je da zaplače Ljilja joj rekla da se vrati i da mi kaže, i ona mi kaže da nastavim da pišem pjesme i ne radim ono što ne valja – pričao je Gruja.

-Kakva je Ljilja gospođetina – dobacila je MC Aleks.

-Jeste, ona je čovjek i razumna žena.

-Ne mogu da vjerujem da je kažeš da je gospođetina i prevariš je sa Mimas – čudio se Miki.

-Ona je itekako čovjek i džek, ja sam osjetim emocije prema Mimi, uradio sam to i stojim iza toga. Najgori postupak, a ona je dokazala kakva je, ja sam to pričao, ona meni nikada neće zabraniti da vidim djecu – nastavio je Gruja.

-Ti ako njih voliš, ti više nećeš ulaziti u odnos sa Mimom – dobacio je Fran.

-Što se tiče nas, ja sam ostajao u odnosu sa Mimom, sada kada mi je rekao neko koga volim najviše na svijetu, ja imam emociju prema njoj, ali mislim da je suludo da se i dalje ljubimo, poslije ovoga što je meni moja ćerka rekla. Smatram da treba da budemo tu jedno za drugo. Ako je sa njene strane ljubav, onda joj neće biti problem da to uradi. Bog da mi se javi ne mogu da ubijem emociju prema Mimi – doneo je Gruja odluku.

-Šta si htio da kažeš, riječi tvoje ćerke su riječi tvoje porodice – drala se Anđela.

-Ovde nije bila rečenica tvog djeteta nego i suza. Da li si nekada pomislio kako su djetetu to objasnili. Ja koliko krivim tebe, krivim i Mimu koja tako ćuti – ubacio se Karić.

-Ti si rekao da, ako je prava ljubav tebe i Mime da će ona tebe da čeka – dobacio je Car.

-Moje emocije niko ne može da promiijeni. Ja svoju djecu volim najviše na svijetu. Njena riječ je najveća, zbog toga, ja više neću da budem u istom krevetu sa Mimom, ne želim da se ljubim sa njom i budem intiman. Ja ne mogu prema nekome ko kaže meni da me voli, ko kaže da to pokazuje i da se mijenja, ja ne mogu onda njoj nogu u du*e – pričao je Gruja.

-Žena je dozvolila djeci da te vide, rekla da je “recite taji”, to mnogo govori. Dete je imalo emotivni momenat, plakalo je ,ko zna kakva je atmosfera u kući, djeca su doživjela neke scene samo je pitanje da li si ti to stavio na tacnu i shvatio… Pitanje je šta i kako, ti nisi dovoljno pametan – pričao je Marko Đedović.

-Ja ne želim više odnos sa Mimom u kakav smo bili – rekao je Gruja.