“DALILA I JA SMO DVA RAZLIČITA SVIJETA” ALEKS ZAVELA DEJANA I PONIZILA NJEGOVU BIVŠU ŽENU: Evo šta je rekla za Dalilu i Cara

U toku “Izbacivanje”, a voditelj i novinar Darko Tanasijević nalazio se u Šiša baru i njegov naredni sagovornik, poslije Filipa Cara, bila je Aleksandra Nikolić Aleks.

Kakvu energiju osjećaš sa njene strane – pitao je Darko.

Ona je imala taj neki poker fejs kada je gledala. Komentarisali su da joj nije bilo dobro. Gledala je, nije mijjenjala mimiku. Nemamo nikakvu komunikaciju i nemam potrebu da imam sa njom komunikaciju. Ona se meni izvinila, ne smatram da nije iskreno, ali je to uradila zbog Filipa. Nije joj svejedno, vjerovatno, kada vidi mene i njega – rekla je Aleks.

Osjećaš li vrstu nelagode – pitao je Darko.

Da, da. Ne znam što, ja sam takva…Sve mi je ovo zamršeno, čudno mi je kada prođe.

Zadrugari su Janjuša optužili da je ljubomoran – rekao je Darko.

Prestao je to da radi. Inače, ja sam ustala i to rekla kroz neku šalu i ironiju, ali u suštini on to ozbiljno misli. Kada sam ušla u Zadrugu, bježao je od mene, kao đavo od krsta. On se sjetio da ja postojim kada je izašla Čaprićka. Pjeva on i dalje neke pjesme dok ja prolazim, ali se ne obazirem na to. Drago mi je što je Dejan to vidio, jer se trudim da ga ne dovedem u tu situaciju da razmišlja.

Kako reaguješ na komentare pojedinica, da si Dalilina zamjena i loša kopija

Ne smatram da sam ja nečija kopija, zamena…Nije mi prijatno i ne bih voljela da je to tako. Dalila i ja nemamo nikakvu sličnost, dva različita smo svijeta. Ona je dosta ozbiljnija, djeluje mi kao da je uvijek ljuta. Ne možemo mi biti slične nikako.

Primetne su promjene u ponašanju Dalile i te turbulencije sa Filipom. Da li će to da izađe na dobro

Sve što joj Filip traži, to je normalno. Ona je Dejanu napravila pakao, pa pusti ga da bude sretan. Treba da ih ispoštuje, sve to što mu traži. Mislim da će ona biti mirna, tiha. Hoće, doćiće do eksplozije. Ona koliko voli te muškarce koji su dominantni, ona je isto takva.

Vidljiva je ta neka ljubav među njima – rekla je Aleks.