DALILA SE SLOMILA ZBOG DEJANA U EMISIJI, GRCALA U SUZAMA: Pustili joj jedan snimak, CAR GLEDAO U NEVJERICI

U najnovijem izdanju emisija ”Magazin In” koja već 20 godina obara sve rekorde gledanosti na televiziji ”Pink”, voditeljka i autorka Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu iz nikad turbulentnije ”Zadruge 5”, i to Dalilu Dragojević, Filipa Cara, Nikolu Grujića Gruju, Milanu Šarac Mimu i Lepog Miću.Zadrugarima je pušten klip Carevog gostovanaj iz ‘Magazina In” od prošle godine, kada je bio u vezi sa Minom Vrbaški.

Ja griješim jako riijetko. Moj odnos sa Dalilom je samo jedna od razloga koji je uzrokovao raskindu, ali ima tu mnogo razloga – priča Car.

Nakon čega je uslijedio prilog iz ”Magazina In” kada su Dalila i Dejan pred ulazak u ”Zadrugu 3” otvorili dušu o svojoj ljubavi.

Dalila je tada otvorila dušu o zaljubljivanju u Dejana, priznala je koliko ga voli, a sada je na ove kadrove ostala nema, te se rasula u komade pred milionima gledalaca.

Tamo gdje sam trebala da idem srcem, ja sam išla glavom, i obrnuto. Onda je naišao neko koga nisam prostudirala, zaletjela sam se srcem i to sam ja… Lijepo je vidjeti ovo – rekla je Dalila kroz suze.