DALILA ZA CRNIM STOLOM POVOCIRALA FILIPA I ANU- ON ODMAH SKOČIO: Haos u Bijeloj kući, NIJE JOJ DOBRO NAKON OVIH RIJEČI

Nakon posljednje pauze za reklame u emisiji “Pitanja novinara”, novinar Darko Tanasijević je postavio pitanje Dalili Dragojević o nekadašnjem odnosu Filipa Cara i Ane Jovanović.

Kako se nosiš sa tu prevaru Filipa sa Anom? – pitao je Darko.

Ma, ne interesuje me. To je toliko nebitan odnos, izgledalo mi je odvratno, jadno… Gledajući iz prizme žene koja mu znači, on kaže da me voli, a ona ide da se ljubi sa njim, vidi se o kakvoj osobi se radi. Dežurne osobe me ne zanimaju, neprimetna osoba, ne postoji. Njegova greška, on je kriv za te stvari – rekla je Dalila.

Ana nije kriva za tu situaciju. Možda jeste Dalili, ali ja sam kriv. Ona je slobodna devojka, nije imala odnos iza sebe koji ima težinu – ustao je Car.

Što si ustao ti uopšte? – pitala je Dragojevićka.

Nakostrešila se kao doberman kad vidi poštara. Ja sam došao do dobrog zaključka. Da smo napolju Dalila i ja proveli mesec, dva dana, i stekli poverenje, naš odnos bi bio super. Mala nije kriva, ja sam kriv – pričao je Filip.

Sad me je iznervirao. Njegova, a i njena sreća, je što nisam u gasu kao što sam bila. Hodali bi rasečeni. Ali sam se pretvorila u ženu. Zamerala sam mu samo ono što je bilo pre toga – govorila je Dalila.

Šta bi bilo da hipotetički ostanete zajedno do kraja života? – pitao je Darko.

To bi bilo divno. Bio bi nam odnos ludilo mozga, verovatno bi se rijaliti nastavio. Bilo bi svega. Ja na neki način verujem. Vidimo se sledeće subote. Tj. sutra – dodala je Dragojevićka.