DALILU IZVODE NA LIJEČENJE – porodica stiže po nju! OGLASIO SE OTAC HUSO SA PORUKOM ZA PRODUKCIJU

Huso Mujić, Dalilin otac, oglasio se o najnovijim dešavanjima u rijalitiju “Zadruga”. Njemu teško padaju svakodnevne svađe njegove kćerke sa Filipom Carem, za koga kaže da je “smeće od čovjeka”.

– Nije mi dobro, iovako ne izlazim od sramote i bolesti iz kuće. Najbitnije mi je da, ako mogu, spasem Dalilu i pošaljem je na liječenje i oporavak. Niko mi se iz produkcije nije javio, zvao sam ih opet hiljadu puta, oni očigledno dopuštaju nasilje. Zvaću kasnije ambasadu da mi pomognu, ne znam više šta da radim. Ako tamo ostane zajedno sa Carem, to smeće od čovjeka će mi ubiti ćerku – ispričao je potreseni Huso.

Podsjetimo, i Dejan Dragojević je progovorio o svom odnosu sa Husom i u svom vremenu provedenom u kući u Šepku.

– Bilo mi je super u Bosni, kuća je ekstra, svuda sam lijepo prihvaćen, pa sam bio i tamo. Problem je nastao kad majka nije htjela da dignemo sprat na kući, onda sam tražio plac, nisu htjeli da mi daju, da mi pomognu. Majka je rekla da će mi dati jednu sobu, pa da vidimo da li ćemo se skontati. U međuvremenu se javio Dalilin otac koji je imao plac u Bosni. On je nama taj plac poklonio i mi smo na tom placu zajedničkim novcem podigli kuću. Imali smo mladalački život, lijepo je bilo. Živjeli smo tip top. Sa svima sam bio dobar, gledali su nas kao nešto normalno. Svaki dan smo mijenjali destinacije. Kajem se za izgubljeno vrijeme koje ne mogu da nadoknadim zbog porodice. Ne kajem se zbog lijepo provedenog vremena – rekao je Dejan i otkrio istinu o odnosu sa Dalilinim roditeljima.

– I sa Dalilinim ocem i sa majkom sam bio super. Dalila je bila u dobrim odnosima sa mojim ocem, čuli su se. Ja nisam htio da se javim Davidu, on je mene povrijedio kao stariji brat. Mogli su da spuste loptu, David je mogao da spusti loptu, i tada kad je David došao kod nas bilo mi je drago – ispričao je Dragojević.