“DAVID MI JE JAVIO S KIM SE DRUŽILA, NE MOŽE SVE DA IDE PREBRZO”: Dejan i Aleksandra progovorili na radiju o svom odnosu

Sada ga čeka nova ljubav!

U toku je još jedna radio-emisija “Sprrrdnja”, čiji su domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš. Zadrugari danas odgovaraju na temu “Se*s na jedno veče” i dijele sa publikom svoja iskustva, a Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević naredni su gostovali u današnjoj emisiji:

-Meni je super u izolaciji, ja razmišljam i o mami… On je super dečko, ne mogu da kažem. Uvijek sam imala divljake i drvosječe, Dejan je dobar dečko, pametan, ali i ja sam sazrela, opametila sam se. Shvatila sam neke stvari i neke vrijednosti u životu – rekla je Aleksandra, a Janjuš ih je sve vrijeme provocirao.

-Ja sam bio u okovima, treba da idem kod tebe na časove dopisivanja. Desio mi se taj se*s na jednu noć, imao sam 19, 20 godina, kada sam izlazio, a prije toga sam bio u dugoj vezi, 3 godina. Krenula je da se druži sa nekim ljudima, David mi je sve javio – prepričavao je Dejan.

-Sinoć sam pobjegao iz kreveta, ne može sve da bude prebrzo, ali bitno je da prijamo jedno drugom, mi smo pričali do devet ujutru. Mislim da zaspim, pa se probudim u jednom momentu – priznao je Dejan.