DEJAN BIJESAN ZBOG REČENICE KOJU JE DALILA REKLA ALEKSANDRI: Ustao i ošurio po njoj kao nikad, “ZNAM SPLETKE..”

I Milan je zanijemio!

Voditelj Milan Milošević je naredno prtovokativno pitanje postavio Dejanu Dragojeviću:

-Da li sada kada si našao djevojku imaš potrebu da ponižavaš Dalilu, a do prije 15 dana si se raspadao za njom – glasilo je pitanje.

– Ne, nisam je ponižavao, Filip zna neke njene spletke već sada, a kamoli ja koji je znam pet godina. Ja nisam želio da njoj postavljam pitanja, nego Filipu, ali kada je bila bezobrazna i ja sam. Šta nju interesuje šta je Aleks radila, nju ne treba da interesuje naša intima, vodi svoj život. Ni jednog trenutka je nisam ponizio. Kada sam ležeo na krevetu sa Marko, ona je dobacivala, ja nisam reagovao. Na ono pitanje što je prebacila da nema šta da jede, ja sam lijepo odgovorio. Igrica je mogla da ide normalnim tokom, ali nisu mogli… – odgovorio je Dejan.

Voditelj Milan Milošević je riječ dao Sandri Rešić:

– Ja možda ne bih provalila da je to bila peckalica, ali on je zna. Rekao je da je ne interesuje jednom, tako treba i sada, da li će mu zaigrati želudac u nekim momentima ili ne, to je budalaština. Naravno da će da mu krene odavde i da će da skoči, za mene su to normalne stvari. Još nije normalno što je bijesan – rekla je pjevačica.

– Mene taj odnos stvarno ne interesuje. Prošla je pored mene kada je on pljunuo, znam ja što je ona to uradila. Ima sve neka radi šta hoće. Ali ja ćutim već tri nedelje i ona krene da igra neki rijaliti. Sa mnom više ne može. Kajne. Indirektne stvari me ne interesuju, ali neću to da komentarišem. Sada mi je top u ovom odnosu, gala – poručio je Dejan bivšoj ženi.