DEJAN DRAGOJEVIĆ KROZ SUZE GOVORIO O RAZVODU RODITELJA, nepoznati detalji: Evo šta se desilo sa Davidom, OVO JE RAZLOG SVAĐE (VIDEO)

Dejan Dragojević danas je gost u emisiji “Premijera – Vikend specijal”. On je u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem progovorio o svom odrastanju i odnosu sa porodicom, sa kojom nije bio u kontatu pet godina, zbog braka sa Dalilom Dragojević.

Nakon nekoliko pjesama po Dejanovom izboru, njih dvojica su započeli razgovor.

Čime si se sva bavio u djetinjstvu? Šta te je najviše zanimalo? – pitao je Nemanja.

Težio sam ka fudbalu, pratio sam šta David radi, bio mi je uzor. Mogu reći da mi je bio idol, bio je šmekerica, fudbal, izlazio, svi su znali da sam Davidov brat. On je stariji brat, ja sam ušao u vrzino kolo. Mislim da kad izađem da ćemo ići na istru stranu, da ganjamo. Nisam vouo školu, kad otvorim knjigu više sam crtao kocke, nego što sam čitao. Bio sam drugačiji, volio sam da se zezam i da pravim probleme, smaralo me je da učim. Kad je krenuo internet, izlasci, školu nisam volio. Srednja škola, tu sam bio kritičan, mama je plakala. Nisam htuo da učim, ponavljao sam prvi srednje. Išao sam na popravni i profesor mi kaže da sam pao razred. Kad sam sreo mamu ispred kuće rekao sam joj da sam pao razred, kao da sam izašao iz autobusa. U trećoj srednje sam vidio da mogu da učim, i poslije upisao fakultet – govorio je Dejan.

Je l’ bi bio nekad ljubavnik? – upitao ga je Nemanja Vujičić.

Ne bih, nekako mi je to poniženje, nije to za mene. Prateći ove situacije, ne bih volio nikome da napakostim – rekao je Dragojević.

Je l’ si htio da otmeš djevojku Davidu? Da vam se svidjela ista djjevojka? – dodao je Nemanja.

Moguće, nemam pojma, taj dio života mi se potisnuo. Imao je lijepe djevojke, sa kojom god da je bio, bio bih i ja. Nije imao toliko ozbiljen veze, ali sve djjevojke su mu bile lijepe. Znao je da se snađe, imao je njuh za sve to – pričao je Dejan kroz smeh.

Da li si bio ljuta na majku kad si sazna da je ostavila oca? – pitao je Nemanja Vujičić.

Nije baš tako, ali mi je bilo loše. Tad sam bio prvi srednje, nije da nisam imao komunikaciju, ali neprijatno mi je bilo da izađem napolje. Ja sam non-stop išao kod njega, bili smo u kontaktu. Mama je uvijek forsirala da budem u kontaktu sa tatom, ali naviknem se na sve. Ne mogu mamu da savjetujem šta je dobro, a šta ne – odgovorio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.