“DEJAN NIJE ALEKSANDRIN TIP MUŠKARCA” Car na nominacijama pripremio SUROVO IZNENAĐENJE za Dragojevića

U emisiji “Nominacije”,zadrugari su birali između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je riječ Saletu Luksu:

– Dejan i ja nemamo komunikaciju, niti ćemo imati. Dejan je mijenjao svoja raspoleženja, a on i ja nismo bili loši od početka. On je sa Dalilom drugačiji lik, a da li je sada ovakav, vidjećemo koji je pravi Dejan. Sada je kao dječak koji se popeo na trešnju. On i dalje pati za Dalilom, Dino nije u pravu. Vidi se da mu nije prijatno kada se Dalila napada. Na žurkama je okej. Sa druge strane Aleks i ja smo okej, u super smo odnosima, a ubjeđen sam da Dejan nije njen tip muškarca, ja znam njenog bivšeg, ali možda je riješila da se smiri. Šaljem Dejana, ostavljam Aleks -nominovao je Luks.

– Nije mi lako nominovati. Ja trenutno pričam sam sa sobom. Ne mogu da vjerujem da mene komentarišu sa Dejanovom bivšom ženom, a on sa mojom bivšom. Aleks je meni draga, iako smo imali sto stvari. Imam jako lijepo mišljenje o njoj iako nemamo komunikaciju sada, sa njom je uvijek teško, a sada ni nemam potrebu da komuniciramo. Pozitivnija je ove godine i zrelija je – rekao je Car o Aleks.

-Što se tiče Dejana, ja mijenjam mišljenje o njemu svakodnevno. Ide od dobrog do lošeg pa u kurg. Mlad momak kome se desilo mnogo toga, a ja sam jedan od uzroka za te stvar, Nemam puno toga da kažem, poslat ću Dejana,a ostaviću Aleks jer nju duže znam – nominovao je Car.

– On mene nije ni uvrijedio, niti me je bilo šta bitno kometarisao – komentarisao je Dejan.

– Nemam ja mnogo toga da pričam – dodao je Car.

– Ma nije on iskren, on ima mnogo gore mišljenje o meni – ubacila se Aleks.