DENIZ DEJM NAPUSTILA BIJELU KUĆU: Zadrugari je ispratili aplauzom, evo šta se danas desilo

Marko Janjušević Janjuš je ovonedjeljni vođa, a danas je nastao pravi haos na veleljepnom imanju kada je dao Deniz Dejm mali budžet.

Janjuš je rešio da Marijani Zonjić da srednji budžet, a takođe je ovaj budžet dai i Anđelu Rankoviću.

– Marijana, imaš srednji budžet. Imali smo male svađice, ali smo jako dobri. Nismo se družili, ali sada sam ostao sam. Budi normalna i ponašaj se normalno kao do sada i to je to što imam da ti kažem – rekao je Janjuš.

– Dajem mu budžet kao dobrodošlicu neku. Nemam šta da kažem, samo što si ušao. Drago mi je da si u vezi – rekao je Janjuš, a nakon toga je da mali budžet njegovoj prijateljici Deniz.

– Dala sam ti srednji budžet, nisam kriva što je bio manji. Ako bi šef smanjio budžet da li bi mi dao veliki? Zašto mi daješ mali poslije svega?! Nema više j*banja u glavu, mene više nećeš do kraja rijalitija – rekla je Deniz.

– Ovo nisu rijaliti igrači, ovo su budale. Tako da. Za tebe mislim sve najbolje, da si jako dobra dejvojka koja je prošla dosat u svetu. Da si jako kvalitetna osoba, da si jako dobra – ironično je rekao Janjuš.

– Nijedna djevojka nije pravila budalu od sebe kao ja, vidjećeš ti – dodala je Deniz, a nakon toga je demonstrativno napustila emisiju.